Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX GLUCOSAMIN PLUS (120 tbl) HT

Hankintatukku bodyflex glukosamin plus 120 tbl
26,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Glukosamiini-MSM – merileväuutetabletit. Ravintolisä. Monipuolinen yhdistelmävalmiste, sisältää kolmea tehoainetta: glukosamiinia, MSM:ää ja Phytodroitin™ merileväuutetta.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Glukosamiinihydrokloridi*, OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Phytodroitin™ merileväuute**, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat
*maissi ** merisalaatti (Ulva lactuca), rakkohauru (Fucus vesiculosus), natriumhyaluronaatti

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1-2 tabl. sisältää:
Glukosamiinihydrokloridia 504 – 1008 mg
jossa glukosamiinia 400 – 800 mg
MSM 300 – 600 mg
Phytodroitin™ merileväuutetta 300 – 400 mg

Annostus

1-2 tablettia päivässä. Ei suositella kasvuikäisille, raskauden tai imetyksen aikana eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Säilytys:

Huoneenlämmössä (15-25 °C), tiiviisti suljettuna ja suojattuna auringonvalolta ja kosteudelta.

Pakkauskoko

120 tabl./121 g

Lisätietoa

Nivelruston terveys on keskeinen edellytys nivelen hyvinvoinnille. Nivelrusto toimii nivelessä liukupintana ja iskunvaimentimena kahden luun välissä suojaten niveltä rajoittavien luiden päitä. Nivelrustossa ei ole verisuonia eikä hermoja.
Terveellä ihmisellä normaali nivelrusto uusiutuu jatkuvasti. Kohtuullinen liikunta on tärkeää nivelille, sillä se auttaa säilyttämään ja jopa lisäämään nivelruston rakenteellisia ja mekaanisia ominaisuuksia.
Glukosamiini on nivelrustossa esiintyvä aine, jota on luontaisesti nivelissä, rustoissa ja selän välilevyissä.
Kasviperäinen glukosamiinihydrokloridi valmistetaan maissipohjaisesta glukoosista fermentaation avulla, ilman orgaanisia liuottimia. Maissi puhdistetaan huolellisesti tuotteesta, mutta tuotetta ei silti suositella maissiallergikoille.
Phytodroitin™ merileväuute on ekologinen kasviperäinen vaihtoehto kalaperäiselle kondroitiinille. Se on valmistettu merileväuutteiden sekoituksesta, mikä takaa täydellisen kestävyyden, laadun ja puhtauden.
OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen, vesiliukoinen rikkiyhdiste, jota on luontaisesti ihmiskehossa. Sen pitoisuudet ovat korkeimmillaan erityisesti nivelissä, lihaksissa, ihossa, kynsissä ja hiuksissa. Rikkiä saadaan muun muassa metioniini- ja kysteiini-aminohapoista. MSM on helposti imeytyvää.
Bodyflex® Glucosamin Plus -ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle ja kuormitukselle.