Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KOREAN CHLORELLA TABLETIT (110g) Foodin

Foodin korean chlorella 110g tbl
13,50€
  • 122,73€/kg
  • Pakkauskoko: 110g
kpl 

Tuotekuvaus

CHLORELLA ELI KLORELLA-TABLETIT HELPOSSA PURISTE-MUODOSSA
Foodinin Chlorella-tabletit ovat pienen kokonsa vuoksi todella näppäriä ja helppokäyttöisiä sekä kulkevat kätevästi myös matkalla mukana. Chlorella, tai suomalaisemmin klorella, on yksi suosituimmista Foodinin vihertuotteista ja onkin saavuttanut suuren suosion etenkin pitkäaikaisten asiakkaidemme luottotuotteena.

Klorella on yksisoluinen makean veden levä. Se ei siis ole merilevä, eikä sisällä merkittäviä määriä jodia. Klorellan nimi juontaa juurensa sen korkeaan klorofylli- eli lehtivihreäpitoisuuteen. Tämä levä sisältääkin enemmän lehtivihreää grammaa kohti, kuin mikään muu kasvi maapallollamme.
Foodinin Korean Chlorella-tabletit ovat erittäin korkealaatuista vulgaris lajikkeen klorellaa, joka viljellään tarkasti kontrolloiduissa kasvatustankeissa Etelä-Koreassa. Klorella-tabletit eli puristeet valmistetaan puristamalla 100 % puhdasta klorella-jauhetta, ilman sidos- tai muita lisättyjä täyteaineita.

Käyttö:

Nauti klorella-tabletit veden kanssa. Voit lisätä klorella-tabletteja sellaisenaan myös salaatin tai erilaisten eväs-sekoitusten joukkoon. Nauti viherjauheiden ja -tablettien kanssa myös hyviä öljyjä ja/tai rasvoja, kuten laadukasta oliiviöljyä. Tämä parantaa rasvaliukoisten yhdisteiden imeytymistä ja tarvittaessa peittää voimakasta viherjauheen makua. Myös hapan sitruuna(mehu) auttaa tarvittaessa taittamaan viherjauheiden kitkeryyttä.

Suositeltava vuorokausiannos:

aloita klorellan käyttö varovasti, kehoa kuulostellen 7–14 tabletilla. Myöhemmin määrää voi nostaa 25–40 tablettiin päivässä. Yhden tabletin koko on 200 mg.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Huomioitavaa:

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).