Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GELEE ROYALE 500 (60kaps) Naturamedia

Gelee royale large
17,90€
kpl 

Tuotekuvaus

GELÉE ROYALE (kuningatarhyytelö, engl. royal jelly) on aine, jota työmehiläiset erittävät kaikkien mehiläisyhdyskunnan toukkien ravinnoksi. Kuningatarmehiläistä ravitaan gelée royalella koko sen elämän ajan.

Tämä lähes väritön tai kellertävä aine on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä. Hyytelömäisyys lisääntyy aikaa myöten ja muuttuu joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Biosorin gelée royale 500-kapseleissa käytetty kuningatarhyytelö on puhdas luonnontuote, jolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia noudatettaessa suositeltua annostusta. Se on yhteensopiva minkä tahansa muun luontaishoidon kanssa, mutta täydentää erityisesti ravintoaine- ja antioksidanttiterapiaa.

Ruoka-ainerajoitukset ovat nykyään lisääntyneet, eikä monien ruokavalio välttämättä sisällä kaikkia ihmiskehon tarvitsemia, luontaisesti tärkeitä ravintotekijöitä.

Sisältää: 1-2 kaps. %*

Gelée royale 500-1000 mg**
E-vitamiini 1,8-3,6 mg 15-30%
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
** vastaten tuoretta
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä, ellei toisin mainita.

*Biosorin Gelée Royale 500 sisältää lyofilisoitua gelée royalea 166,66 mg/kapseli, joka vastaa 500 mg tuoretta gelée royalea.