Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

DETOX PUHDISTUSTIPAT - luomu (100 ml) Frantsila

Detoxfrantsila
17,50€
  • 175,00€/l
  • Pakkauskoko: 100ml
kpl 

Tuotekuvaus

Puhdistumisen ja uudistumisen tueksi.
 
Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina. Ota niitä myös aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista.

25 tippaa 2 kertaa päivässä veden kera. Puhdistuskuurina 3 viikon yhtäjaksoinen käyttö. Tuotetta voi käyttää myös tarvittaessa. Annostusta voi tällöin lisätä 3:een kertaan päivässä haluttaessa.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sisältää tehokkaan sekoituksen puhdistavia yrttejä: voikukka, takiainen, nokkonen, puna-apila, siankärsämö, ratamo, kehäkukka, hierakka ja punajuuri.

Alcohol (alkoholi)*, Taraxacum officinalis (voikukan juuri, uutos)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, uutos)*, Urtica dioica (nokkosen lehti, uutos)*, Trifolium pratense (puna-apilan kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Calendula officinalis (kehäkukan kukka, uutos)*, Rumex ssp. (hierakan juuri, uutos)*, Beta vulgaris (punajuuren lehti, uutos)*.
Luomua *