Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EVONIA HAIR BOOSTER (60 kpl) HT

Evonia hair booster 60tabl ht
16,80€
  • 258,46€/kg
  • Pakkauskoko: 65g
kpl 

Tuotekuvaus

Betasitosteroli-koliini-sinkki-vitamiinitabletit. Ravintolisä. Hillitsee miestyyppistä hiustenlähtöä, sopii myös naisille. Ravintoaineet hiustenlähtöä vastaan sekä hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille. Kehitetty Suomessa yhteistyössä HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Kasvisterolivalmiste (betasitosteroli, kampesteroli, sitostanoli, kampestanoli), Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja piidioksidi, Vihreä tee -uute (Camellia sinensis), Antosyaniinivärit mustaporkkanauute ja antosyaaniuute, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Sinkkisitraatti, Koliinibitartraatti, Nikotiiniamidi, Aromi vanilliini, D-biotiini

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Kasvisteroleja 400 mg
Vihreä tee -uutetta 100 mg
Sinkkiä 10 mg (100%)*
Koliinia 10 mg
Niasiinia 18 mg (113%)*
Biotiinia 100 μg (200%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä aterian yhteydessä.

Pakkauskoko

60 tabl./65 g

Fysiologiset vaikutukset

Miesten voimakas testosteronitaso altistaa juuri miehet hiusten harvenemiselle ja kaljuuntumiselle. Miessukuhormonien voimakas vaikutus hiustuppiin välittyy DHT:n eli dihydrotestosteroni-hormonin välityksellä. Kaljuuntumisprosessissa testosteroni muuttuu kehossa dihydrotestosteroniksi (DHT). Hiustenlähdön syyt ovat moninaiset ja usein taustalla on päänahan tulehdustila, joka aiheuttaa hiustenlähtöä lisäten DHT:n vaikutusta. Hiusten harveneminen ja kaljuuntuminen liittyy voimakkaasti myös perintötekijöihin.
Betasitosterolia sisältävillä valmisteilla on todettu olevan positiivista vaikutusta miestyyppiseen hiustenlähtöön. Naisilla hiustenlähtö ja harveneminen on yleistä vasta vaihdevuosissa. Evonia® Hair Booster ravintolisä sopii myös hiustenlähtöön naisille.
Evonia® Hair Booster ravintolisä sisältää juuri oikeat ravintoaineet hiustenlähtöä vastaan, hiusten kasvulle ja hyvinvoinnille. Valmiste sisältää tarkkaan valitut ravintoaineet hillitsemään testosteronin muuttumista DHT:ksi – kasvisteroleja, erityisesti betasitosterolia ja muita kasvisteroleja kuten kampesterolia, sitostanolia ja kampestanolia sekä lisäksi vihreä tee -uutetta, koliinia, sinkkiä, niasiinia ja biotiinia, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina.
Tuotteen betasitosteroli on vaikuttava aine, jolla on merkitystä DHT:n estäjänä hiustenlähdölle hilliten testosteronin muuttumista DHT:ksi. Myös vihreä tee -uutteella on vaikutusta DHT:n estämiseen. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina ja sinkki on tärkeä kivennäisaine hiustupen normaalille muodostumiselle ja se torjuu hiustenlähtöä.