Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS lämmittävä jalkavoide (140 ml)

Jalkistuotteet jalkis lammittava voide 140ml
25,90€
  • 185,00€/l
  • Pakkauskoko: 140ml
kpl 

Tuotekuvaus

Jalkis lämmittävä hoitovoide. Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä vaikutus virkistää väsyneet jalat. Aktiivisten aineisosien ansiosta voiteella on lihaskramppeja ja turvotusta ennaltaehkäisevä vaikutus. Voide pehmittää kovettumat tehokkaasti ja ennaltaehkäisee niiden muodostumista. Aktiivisten aineisosien vaikutuksesta voide rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, ja siksi voide soveltuukin käytettäväksi myös lasten kasvukipuihin. Suositellaan käytettäväksi diabeetikoille. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.
Pakkauskoko 140 ml

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteen sisältämät eteeriset öljyt virkistävät jalkoja, ennaltaehkäisevät turvotusta ja elvyttävät pintaverenkiertoa. Voiteen pintaverenkiertoa elvyttävä ominaisuus lämmittää kylmiä jalkoja ja toimii lihaksia rentouttaen hieronnassa. Voidepohjana tuotteessa on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät

Ominaisuudet:

kosteuttava, virkistävä, hoitava, lämmittävä, pintaverenkiertoa virkistävä

Käyttöohje:

Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle. Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.

Inci:

Petrolatum, Camphor, Alcohol, Lavandula angustifolia oil, Eucalyptus globulus leaf/Twig oil, linalool, T-butyl alcohol, Limonene, Geraniol

Aktiiviset ainesosat

Laventeliöljy
lihasjännityksiin – Ihottumiin – rauhoittaa – palovammoihin – kuukautiskipuihin.
Pienessä määrässä laventelin eteeristä öljyä on tiivistyneenä kaikki kasvin hyvät ominaisuudet ja tuoksu. Laventelilla on tutkitusti useita hyötyjä terveydelle, ja sen terveysvaikutukset tunnetaan jo antiikin ajoista asti. Sillä on tehokas rauhoittava vaikutus, se tasapainottaa ailahtelevaa mieltä, rauhoittaa stressissä ja auttaa unettomuudessa. Laventeliöljy laukaisee lihasjännityksiä ja lievittää kipuja. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien ja palaneen ihon hoidossa. Sillä on antiseptisiä vaikutuksia, jotka auttavat desinfioimaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Laventeliöljyä käytetään psoriaksen ja ihottumien hoidossa. Se vähentää tehokkaasti ihon tulehdusta ja kutinaa.
Eukalyptusöljy
lihasjännityksiin – piristävä – rentouttava
Australiasta lähtöisin oleva eukalyptus on aboriginaalien perinteinen lääkintäkasvi. Lääketieteessä eukalyptusöljyjä käytetään sen antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien vuoksi. Eukalyptuksessa on miellyttävä ja virkistävä tuoksu. Se vahvistaa ja elvyttää väsynyttä oloa, sekä auttaa poistamaan lihasjännitystä ja tulehdusta.
Kamferi
verenkiertoa vilkastuttava – virkistävä – kipua lievittävä – rentouttava
Kamferia saadaan luonnossa kasvavasta kamferipuusta sekä muista laakerikasveihin kuuluvista puista. Kamferitippoja on käytetty kautta aikojen virkistämään sydämen toimintaa. Ulkoisesti käytettynä kamferi lämmittää, auttaa lihaskipuihin, virkistää verenkiertoa sekä rentouttaa lihaksia.