Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JALKIS PIHKIS pihka-pikiöljyvoide (50 ml)

Jalkistuotteet pihka pikioljyvoide 50ml
18,90€
  • 378,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Pihkis pihka-pikiöljyvoide. Koko perheen yleisvoide, josta on avuksi moneen vaivaan. Pihka nopeuttaa haavojen parantumista ja vähentää tulehdusta. Pihkan hoitavien ominaisuuksien vuoksi voide soveltuu proriasis- ja atooppisen ihottuman hoitoon. Voiteella saat avun halkeilevalle iholle ja kantapäiden kovettumiin. Voide hoitaa diabeetikon haavat tehokkaasti. Voiteessa käytetty pikiöljy puolestaan toimii luonnollisena hyttysten karkottajana ja auttaa hyönteisten puremien aiheuttamassa kutinassa. Voidetta voi käyttää myös eläimille. Tuote ei sisällä keinotekoisia haju-, väri- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko:

50 ml.

Huom!

Voide ei sovellu hartsiyliherkille.

Kuvaus

Säännöllinen käyttö uudistaa ja hoitaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Voiteessa tehovaikuttimena on kuusenpihka, joka suojaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Kuusenpihkalla on haavoja ja tulehduksia parantava vaikutus. Pikiöljy puolestaan torjuu luonnollisesti hyönteisiä ja auttaa niiden pistoista aiheutuvaan kutinaan. Pihkis–pikiöljyvoide on ihanteellinen koko perheen yleisvoide, josta on avuksi moneen vaivaan! Koko perheen yleisvoiteeksi sopivassa Pihkis-pikiöljyvoiteessa voidepohjana on hajusteeton ja väriaineeton, iholle hellävarainen ja hypoallergeeninen puhdas valkovaseliini. Voide ei tuki ihohuokosia, joten se sopii lähes jokaisen iholle.

Ihotyyppi:

kuiva iho, halkeilevat kantapäät, atooppinen iho, psorias ihottuma, kutiseva iho, diabeetikon haavat, krooniset haavat
Ominaisuudet:
hoitava, tulehdusta hillitsevä, hyönteisiä karkottava, kutinaa lievittävä

Käyttöohje:

Tarpeesta riippuen voit käyttää tuotetta päivittäin, tai ihon kuntoa ylläpitävästi 2–3 kertaa viikossa.
Ota pieni määrä voidetta ja hiero hoidettavalle ihoalueelle.

Inci:

Petrolatum, Picea abies resin 20%, Oleum picem

Aktiiviset ainesosat

Kuusenpihka
hoitava – antibakteerinen
Pihkan terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Suomessa kuusenpihkaa on käytetty kivikaudelta asti haavojen hoitamiseen. Lääketieteellisissä tutkimuksissa pihkan hoitavat vaikutukset on pystytty todistamaan ja nykyisin sitä käytetäänkin laajasti lääketieteessä. Kuusenpihkalla tiedetään olevan antibakteerisia vaikutuksia ja siksi se soveltuukin erinomaisesti myös infektoituneiden haavojen hoitoon sekä ennaltaehkäisemään infektioiden syntymistä iholla. Kuusenpihkaa voi epäilemättä nimittää metsiemme kullaksi!
Pikiöljy
kutinaa lievittävä – hoitava – hyönteisten pistoihin
Pikiöljy sisältää runsaasti männystä saatavia, terveydelle hyödyllisiä ainesosia. Tervanpolton yhteydessä saatava pikiöljy on erinomainen apu hyönteisten pistoihin ja haavojen hoitoon.