Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ACEROLA jauhe luomu C-vitamiini (90g) Foodin

Acerola jauhe foodin
14,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Acerola-jauhe on yksi parhaista luonnollisen C-vitamiinin lähteistä ja se on viljelty biodynaamisia viljelymenetelmiä hyödyntäen Brasilian sademetsissä. Acerola on kirsikkaa muistuttava trooppinen hedelmä, joka kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jotta tämä super C-vitamiininlähde tulee toimeen, vaatii se jopa yli 26 asteen vuosittaista keskilämpötilaa kasvaakseen hyvin. Se on melko happaman makuinen sen suuren C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi.

Ominaisuudet   

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Vähähiilihydraattinen
Pakkauskoko   90 g
Alkuperämaa   Brasilia
Ravintoarvo   Energiaa 1585 kJ / 378 kcal Rasvaa 0,2 g - josta tyydyttyneitä < 0.1 g Hiilihydraatteja 93 g - joista sokereita 29 g Proteiinia < 0.5 g Suolaa < 0.1 g C-vitamiini 17000 mg

Ainesosat   

Acerola-jauhe*, maltodekstriini* *luomu

Ihmiskeho ei pysty tuottamaan itse C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä joka päivä ravinnon kautta. C-vitamiini on meille hyvin tärkeä, sillä se tehostaa raudan ja kalsiumin imeytymistä, se lisää myös kollageenin tuotantoa ja näin ollen on hyväksi iholle ja hiuksille. Se suojaa myös suonia kalkkeutumiselta ja stimuloi hormonitoimintaa.

Suomessa C-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on 75 mg, mikä tulee jo vajaasta puolikkaasta teelusikallisesta acerola-jauhetta.
(165,39 €/kg)