Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

ACTIWHEY Heraproteiinijauhe (400g) Biomed

Actiwheybiomed
24,80€ 29,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

(62.00€/kg)

ACTIWHEY® ON PALJON ENEMMÄN KUIN TAVALLINEN HERAPROTEIINIVALMISTE ACTIWHEY® ON KORKEALUOKKAINEN PROTEIININ LÄHDE PROTEIINI EDISTÄÄ LIHASMASSANKASVUA JA SÄILYMISTÄ ACTIWHEY® IMEYTYY NOPEAMMIN ELIMISTÖÖN KUIN TAVALLINEN HERAPROTEIINI SE SISÄLTÄÄ RUNSAASTI MAGNESIUMIA, KALSIUMIA JA RIBOFLAVIINIA (B2-VITAMIINI)

ACTIWHEY® on täysin suomalainen heraproteiinijauhe, joka aktivoidaan patentoidulla menetelmällä aktiiviseksi heraproteiiniksi. Aktivoinnissa sulfidisidoksia ns. rikkisidoksia avataan avoimiksi SH-ryhmiksi, jolloin heraproteiinin bioaktiivisuus, imeytyvyys ja ravinteikkuus moninkertaistuu tavalliseen heraproteiiniin verrattuna. Tutkimusten mukaan SH-ryhmillä on useita terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

ACTIWHEY® heraproteiinin aminohappokoostumusta voidaan pitää täydellisempänä kuin kananmunan jota on yleisesti pidetty parhaana mahdollisena. ACTIWHEY® sisältää mm. runsaasti välttämättömiä (BCAA) aminohappoja ja glutamiiinia, joilla on vaikutusta lihasten hyvinvointiin ja lihasmassan pysyvyyteen. Ultrasuodatuksen ansiosta ACTIWHEY®:ssä on runsaasti mineraaleja tallella. ACTIWHEY® sopii kaikille jotka haluavat lisätä laadukasta proteiinia ruokavalioonsa, laihdutuksen, sairauden, runsaan urheilun tai muun fyysisen rasituksen aikana.

ACTIWHEY® tuotetaan 100%:sti Suomessa! ACTIWHEY®:n raaka-aineena käytetään juuston tuotannossa syntyvää heraa, joka on peräisin pohjoisen puhtaassa luonnossa laiduntaneiden lehmien maidosta. Heran toimittaja Kuusamon juusto käyttää tuotannossaan vain lähimaatilojen tuoretta maitoa. Heraproteiini on parhaita proteiinin lähteitä, koska se sisältää runsaasti rikkipitoisia aminohappoja, kuten tryptofaania, valiinia, leusiinia ja isoleusiinia (BCAA) sekä muita mikroravinteita.

Patentoitu valmistusmenetelmä lisää ACTIWHEY® heraproteiinin luonnollista bioaktiivisuutta verrattuna tavanomaisiin heraproteiinikonsentraatteihin. Heraproteiini kiihdyttää kehon omaa glutationin tuotantoa. 

ACTIWHEY® sulaa helpommin ja imeytyy nopeammin elimistöön kuin tavallinen heraproteiini. Se on täysin lisä-aineeton ja säilöntä-aineeton sekä vähälaktoosinen (annos 20g sisältää laktoosia alle 0,2 mg.) Mieto, neutraali maku.