Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ANTHOGENOL rannikkomännynkuoriuute (60 kpl) MasQuiliers

Anthogenol solgar large
22,90€ 25,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Anthogenol® on vahva ravintolisä, joka sisältää MASQUELIER’sin® alkuperäisiä, viinirypäleen siemenestä uutettuja OPCs-yhdisteitä sekä MASQUELIER'sin® ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauuttetta.

Annostus

2-4 kapselia päivässä veden tai mehun kanssa noin puoli tuntia ennen ateriaa tai ateroiden välissä. Jos olet raskaana tai imetät kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen kuin käytät tätä valmistetta. Kasviskapseli sopii myös vegaaneille.
Jos kapselit otetaan aterian yhteydessä, se ei vaikuta niiden tehokkuuteen, jos et ota niitä yhdessä maidon, jogurtin tai muiden proteiinipitoisten juomien tai ruokien kanssa.

Ainesosat:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kasvisvalmiste Vitis viniferan siemenistä ja ranskalaisen rannikkomännyn kaarnasta (Pinus maritima), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat #). #kasviperäinen

Aktiiviset ainesosat

MASQUELIER’s® original OPC (yksinkertaisia ja oligomeerisia flavanoleja ja polyfenoleja Vitis viniferan siemenistä 100mg/2 kaps
MASQUELIER's® ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauutte Pinus maritima 10mg/2 kaps

Vain aikuisille.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Yksi terveen ikääntymisen avaintekijä on tehokas mikroverenkierto. Jotta silmät, jalat, iho ja sisäelimet toimisivat optimaalisesti, verenkierron on pystyttävä kuljettamaan tärkeät ravintoaineet niiden käyttöön ja suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Anthogenol® tukee verisuonijärjestelmän terveyttä.