Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ANTHOGENOL rannikkomännynkuoriuute (60 kpl) MasQuiliers

Anthogenol solgar large
22,90€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Anthogenol® on vahva ravintolisä, joka sisältää MASQUELIER’sin® alkuperäisiä OPCs-yhdisteitä 75mg/2 kaps sekä MASQUELIER'sin® ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauuttetta 25mg/2 kaps.

Annostus

2-4 kapselia päivässä veden tai mehun kanssa noin puoli tuntia ennen ateriaa tai ateroiden välissä. Jos olet raskaana tai imetät kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen kuin käytät tätä valmistetta. Kasviskapseli sopii myös vegaaneille.
Jos kapselit otetaan aterian yhteydessä, se ei vaikuta niiden tehokkuuteen, jos et ota niitä yhdessä maidon, jogurtin tai muiden proteiinipitoisten juomien tai ruokien kanssa.

Muut ainesosat:

täyteaine (mikrokideselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli)), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti#). #kasviperäinen

Vain aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Yksi terveen ikääntymisen avaintekijä on tehokas mikroverenkierto. Jotta silmät, jalat, iho ja sisäelimet toimisivat optimaalisesti, verenkierron on pystyttävä kuljettamaan tärkeät ravintoaineet niiden käyttöön ja suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Anthogenol® tukee verisuonijärjestelmän terveyttä.

Ikääntyminen on osa elämää. Vuosien kuluessa voimme tuntea energian ja elinvoiman vähenevän, mikä johtuu muun muassa verisuonten asteittaisesta rappeutumisesta. Tämä voi näkyä ihon ryppyinä, näön huonontumisena, arkoina lihaksina ja turvonneina tai väsyneinä jalkoina.