Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

APRIKOOSI KUIVATTU rikitön (180g) Foodin

Aprikoosi luomu 180g foodin
2,90€
  • 5,80€/kg
  • Pakkauskoko: 500g
kpl 

Tuotekuvaus

Aprikoosi on aurinkoinen naposteltava ja monipuolinen makeuttaja. Luomulaatuiset aprikoosit ovat herkullinen lisä makeisiin leivonnaisiin ja hedelmäisyyttä kaipaaviin jälkiruokiin. Foodinin aprikoosit ovat rikittömiä, eikä niitä ole käsitelty sulfiitilla. Ne voidaan siis nauttia huoletta kuorineen! Kuivatuista aprikooseista on poistettu kivi.
Pehmeän koostumuksensa ansiosta aprikoosit sopivat erityisen hyvin meheviin leivonnaisiin ja kakkuihin sekä evässekoituksiin, jotka kaipaavat suolaisen ja rapsakan lisäksi jotain makeaa. Liottamalla aprikooseista saa entistä pehmeämpiä, jolloin ne sekoittuvat hyvin trooppisen, kesäisen smoothien joukkoon. Aprikooseista on mahdollista valmistaa myös herkullista hilloa. Monen mielestä aprikoosti maistuvat kuitenkin parhaalta aivan sellaisenaan, tai sulaan raakasuklaaseen dipattuina!
Aprikoosihedelmä on alunperin kotoisin Kiinasta, jossa aprikoosipuita viljeltiin jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua. Eurooppaan aprikoosi rantautui noin 300 vuotta ennen ajanlaskun alkua, ja kreikkalaiset ja roomalaiset nimesivät keltaisen, täyteläisen pehmeän hedelmän “Auringon kultamunaksi”. Siitä asti aprikoosit ovat olleet yksi suosituimmista kivellisistä hedelmistä kautta maailman, ja niitä hyödynnetään laajalti niin jälkiruoissa kuin osana hedelmäisiä kasvis- ja kanakastikkeita ja patoja.

Sisältö/Innehål   

Aprikoosi/Aprikos

Alkuperämaa/Ursprungsland   

Turkki/Turkiet

Pakkauskoko/Förpackning   

180 g

Ravintosisältö/Näringsinnehåll per 100g   

Energiaa/Energi: 919 kJ/220 kcal
Rasvaa/Fett: 2 g
– josta tyydyttyneitä/varav mättat fett: <0,1g
Hiilihydraatteja/Kolhydrates: 80 g
– josta sokereita/varav sockerarter: 43,4g
Kuitua/Kostfiber: 6 g
Proteiinia/Protein: 10 g
Suola/Salt: 0,4g
Kalium: 507 mg, 25%*
A-vitamiinia/Vitamin A: 234 µg, 29%*
E-vitamiinia/Vitamin E: 6.2 mg, 52%*
K-vitamiinia/Vitamin K: 11.5 µg, 15%*
*päivittäisestä saantisuosituksesta/av dagligt referensintag

Ominaisuudet   

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka

Huom!

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta). Saattaa sisältää aprikoosin kiviä tai jäämiä kivistä.