Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ASHWAGANDHA SHODEN UUTE vegan (60 kaps) Vida

Ashwagandha schoden vida
18,50€ 24,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vida Kuulas Shoden® Ashwagandha on kuin luotu tasapainottamaan stressaavia elämäntilanteita. Pitkävaikutteinen ja happokestävä kasvikapseli mahdollistaa erittäin tehokkaan imeytymisen ja toimivuuden. Ashwagandhaa sisältävä ravintolisä, vegekapseli. Kosttillskott med Ashwagandhaväxtbaserad kapsel.

Ainesosat:

Riisijauho, kasviperäinen kapselin kuori [hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hyytelöimisaine (gellaanikumi)], Shoden® Ashwagandha juuri- ja lehtiuute joka sisältää 35% withanolidiglykosideja (Withania Somniferan alkuperä: muu kuin EU). Pitkävaikutteinen. Soveltuu myös vegaaniseen ruokavalioon. Väriaineeton.

Ingredienser:

Rismjöl, vegetabiliska kapselns skal [hydroxipropylmetylcellulosa, geleringsmedel (gellangummi)], Shoden® Ashwagandha rot- och löwextrakt innehållande 35% withanolides glykosider (Withania Somnifera, ursprung: icke-EU).
Långverkande. Lämplig för veganer. Färglös.

Sisältö/ Innehåll/1-2 kaps.

Ashwagandhauute / Ashwagandhaextrakt (Shoden®) 73-146 mg
josta Withanolidiglykosideja /
varav withanolidglykosider 25-50 mg

Käyttöohje:

1 - 2 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering:

1 - 2 kapslar dagligen. Rekommenderad dygnsdos skall inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost och inte heller en hälsosam livsstil.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.

Förvaring:

På torr plats och i rumstemperatur.

Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja.