sulje Postin lakon vuoksi postipakettien kulku viivästyy päivillä. Matkahuolto kulkee normaalisti.
 

Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIO-ACTIVE UNIQINOL Q10 100 mg Ubikinoli (150 kpl) Pharma Nord

Unikinol 100mg
84,70€ 98,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 on johtava ubikinoni valmiste, joka sisältää luonnollista (Q10) ubikinonia, uutettuna kasviöljyyn. Se on kansainvälisen Q10 järjestön virallinen vertailuvalmiste. Sen imeytyvyys on erinomainen ja siitä on hyvä dokumentaatio, se on erinomainen valinta normaalitilanteissa. 150 kpl, toisin kuin kuvassa.

Annostus:

Suositeltu vuorokausiannos 1-2 kapselia ruokailunyhteydessä.

Koostumus:

Sisältää: Ubikinolia, koentsyymi Q10-H2 (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol® 100mg

Ainesosat:

Kookosöljy, gelatiini, kosteudensäilyttäjä;
glyseroli, ubikinoli Q10-H2 ( Uniqinol®)
värit: E150c, E171, hapettumisenestoaineet; askorbiinihappo, tokoferoliuute

Bioactive ubikinol q10. Tavallisen ubikinonin (koentsyymi Q10) täytyy muuttua elimistössä ubikinoliksi ennekuin se voi imeytyä ja vaikuttaa. Ubikinonin entsymaattinen aktivaatio ubikinoliksi tapahtuu suolistossa. Kaikilla ihmisillä tämä muuntuminen ei tapahdu kovin hyvin. Mm. pitkäaikaissairailla, tupakoitsijoilla, ikääntyneillä tai henkilöillä joilla on erilaisia terveysongelmia, on usein myös heikentynyt entsyymien toiminta, jolla muuntaa ubikinoni ubikinoliksi. Ubikinolia elimistö voi hyödyntää välittömästi ja se nostaa veren ubikinonin noin 3 kertaa korkeammalle tasolle kuin perinteinen ubikinoni.

Ubikinoli hapettuu helposti ubikinoniksi jos se joutuu kosketukseen ilman kanssa, tai altistuu valolle. Siksi ubikinoli on pakattu valoa ja ilmaa läpäisemättömiin kapseleihin. Kapselit on pakattu hygienisiin läpipainopakkauksiin.

Erikoisvalmiste käyttäjille, joiden elimistö ei kykene riittävissä määrin muuntamaan ubikinonia ubikinoliksi:

Tupakoitsijoilla, vanhuksilla ja henkilöillä, joilla on erilaisia terveys-ongelmia on myös joskus ongelmia muuntaa suolistossa ubikinoni aktiiviseksi ubikinoliksi. Näiden henkilöiden on hyödyllisempää käyttää ubikinolia, joka on koentsyymi Q10 valmiina, aktiivisena, kehon säilyttämänä muotona.
BioActive Q10 on hiljattain kehitetty ravintolisä. Sen sisältämä ubikinonin on valmiina aktiivisessa muodossa ubikinolina. Aiemmin ubikinolia ei saatu säilymään valmisteessa. Kehon ei tarvitse muuntaa ubikinolia, se on sellaisenaan suoraan kehon käytettävissä. Tästä syystä Bio-Activesta saa erikoistapauksissa varmemman tehon.

Kenelle suositella perinteistä Bio-Qinon Q10 valmistetta?

Terveet ikääntyvät ja aktiiviset, liikuntaa tai eri urheilumuotoja harrastavat, sekä henkilöt, jotka syövät kolesterolia alentavia lääkkeitä (statiineja, jotka tutkitusti laskevat elimistön ubikinonitasoja). Terveillä henkilöillä ei ole ongelmia hyödyntää elimistössään Bio-Qinon ravintolisän ubikinonia ja muuntaa se elimistössä aktiiviseksi ubikinoliksi, muotoon, jossa se on vahva antioksidantti ja jossa keho säilyttää sitä.

Kenelle suositella uutta aktiivisessa muodossa olevaa Bio-Active Q10 Uniqinol?

Valmistetta suositellaan sellaisille erityisryhmille, joilla on erilaisia terveysongelmia ja siksi heikentynyt entsyymien toiminta. Pitkä-aikaissairaille, kroonikoille, vanhuksille ja tupakoitsijoille BioActive Q10 Uniqinol on varma valinta.
Se on vaikutukseltaan vahvempi ja varmempi, koska se vaikuttaa suoraan energiakatalysaattorina ja antioksidanttina elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.

Bio-Active Q10 Uniqinol® antaa nopeamman ja korkeamman nousun veren ubikinoni tasoihin, kuin vastaava määrä ubikinonia.

Valolta suojattu patentoitu kapseli

Bio Active Q10 Uniqinol:in ubikinoli on aineena hyvin herkkä valon ja hapen vaikutuksille. Tästä syystä happi on poistettu, patentoidulla menetelmällä, öljystä johon ubikinoli on liuotettu. Itse kapselit on lisäksi suojattu valolta, niin ettei aktiivimuodossa oleva aine vahingoitu kapselissa.

Säilytys: 

Huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.