Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIOLIC ABG VALKOSIPULIUUTE (60 kpl) Hankintatukku

Biolic valkosipuliuute hankintatukku large
10,90€ 13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Fermentoitu valkosipuliuutetabletti. Ravintolisä. Sisältää biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. Sydämelle. Vastustuskyvylle. Vitaalisuutta ja vireyttä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Fermentoitu ABG10+® valkosipuliuute, Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b
Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Fermentoitua valkosipuliuutetta 250 mg

Annostus

1 tabletti päivässä.

Fysiologiset vaikutukset

Biolic ABG -valkosipulitabletit sisältävät 250 mg biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. ABG10+® -uute on uuden sukupolven standardoitu valkosipuliuute.

S-allyylikysteiini (SAC) on stabiilimpi yhdiste kuin alliini tai allisiini, joita on raa´assa valkosipulissa. SAC on vesiliukoinen ja hyvin imeytyvä.

ABG10+® -uutteen nimi tulee sanoista Aged Black Garlic. GMO-vapaat valkosipulit viljellään ja uute valmistetaan Espanjassa. Uutteeseen käytetään valkosipulin kokonaisia kynsiä ja kantaja-aineena on maltodekstriini.

Fermentoinnissa ei käytetä apuna bakteereja tai hiivoja, vaan valkosipuleiden annetaan kypsyä eli fermentoitua omien entsyymiensä avulla (autolyysi) kontrolloidussa lämmössä ja kosteudessa. Prosessia voi kutsua myös kypsymiseksi. Valkosipulin väri muuttuu mustaksi, epämiellyttävä haju poistuu ja uutteen fenolipitoisuus lisääntyy jopa 10-kertaiseksi tavalliseen valkosipuliuutteeseen verrattuna.

Nauttimalla päivittäin Biolic ABG -valkosipuliuutetabletteja pysyt vireänä ja virkeänä.