Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX COLLAGEN NIVELSHOT kollageeni (500 ml) HT

Bodyflex collagen nivelshot 500 ml 082016
16,90€ 19,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Mustaherukan makuinen Bodyflex Collagen Nivelshot -ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää, hydrolysoitua 1. tyypin Peptan kollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia, ja jota on myös ihossa. Peptan on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Bodyflex Collagen Nivelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.

Ainesosat

Vesi, Hydrolysoitu Peptan® P kollageeni (sika), Sakeuttamisaine E 422, Mustaherukkatiiviste (Ribes nigrum), Magnesiumsitraatti, Säilöntäaineet E 202 ja E 211, Dekspantenoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Natriumriboflaviini-5'fosfaatti

Vuorokausiannos 30 ml sisältää:

Kollageenia   10 000 mg   
Magnesiumia 60 mg   (16 %)
B5-vitamiinia   6 mg   (100 %)
B2-vitamiinia   1,4 mg   (100 %)
B6-vitamiinia   1,4 mg   (100 %)
B1-vitamiinia   1,1 mg   (100 %)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta       

Annostus

30 ml päivässä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 30 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Vahva, sisältää kollageenia 10 000 mg/vuorokausiannos.

* Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk. Ravistettava.
* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
* Valmistettu Suomessa
Pakkauskoko: 500 ml