Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI SUPER-C 250mg AMLAUUTE (60 kaps)Puhdistamo

Super c 250mg 60 amla puhdistamo
23,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vastustuskyky, väsymys ja uupumus. Luonnollinen, amlamarjasta uutettu C-vitamiiniuutejauhe kapselimuodossa. Luonnollisen muotonsa ansiosta C-vitamiini imeytyy parhaalla mahdollisella tavalla. Edistää myös normaalia kollageenin muodostumista sekä hermoston ja energiantuotannon toimintaa. Täyteaineeton. Vegaaninen.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 –4 kapselia päivässä.
Vuorokausiannos sisältää: / 1 –4 kapslar per dag. Daglig dos innehåller:
C-vitamiini / C-vitamin 250 mg 312 %* 1000 mg 1250 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag      

Ainesosat / Ingredienser:

Amlamarjauutejauhe (Orgen-C®). Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa. / Amlabärextraktpulver (Orgen-C®). Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Säilytys / Förvaring:

Kuivassa ja valolta suojattuna. / T torrt och skyddad mot ljus.

Valmistettu / Tillverkad i:

Suomi / Finland

Alkuperämaa / Ursprungsland:

Intia / Indien

Ravintolisä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. / Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.

Lisätietoa

Puhdistamon Super C-vitamiini on C-vitamiinipitoisesta amlamarjasta uutettu luonnollinen, mutta erittäin tiivis C-vitamiiniuutejauhe kapselimuodossa. Luonnollisen muotonsa ansiosta Super C-vitamiini imeytyy myös parhaalla mahdollisella tavalla.
 
C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja erityisesti ylläpitää sitä normaalilla tasolla myös raskaan liikunnan jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten. Lisäksi tämä tehopakkaus edistää hermoston, energiantuotannon ja immuunijärjestelmän toimintaa.