Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

CARMOLIS Kipugeeli (80ml) Valioravinto

Carmolis kipugeeli valioravinto
11,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen yrttigeeli 72g
Carmolis Yrttigeeli on ihoystävällinen ja mukava käyttää. Se ei sisällä rasvaa ja imeytyy siksi hyvin ihoon. Miellyttävän raikkaalta tuoksuvalla geelillä on aluksi viilentävä ja hetken kuluttua pitkään lämmittävä vaikutus.
Monipuolinen koostumus
Carmolis Yrttigeeli sisältää 11 yrtin haihtuvia öljyjä ja ”vanhan ajan” tehokkaita särkyaineita; metyylisalisylaattia ja kamferia, jotka jo erikseen käytettyinä ovat tehokkaita aineita kipuun ja tulehdukseen.

Käyttötarkoitus
Tenniskyynärpäälle, hiirikädelle
Rasittuneille lihaksille esim. hartioihin, niskaan, pohkeisiin
Väsyneille jaloille
Nyrjähdyksiin ja revähdyksiin
Lihasten lämmittämiseen ja rentouttamiseen ennen suoritusta
Lihasten rentouttamiseen ja palautumiseen suorituksen jälkeen
Carmolis Yrttigeeli on yrttipohjainen hoitogeeli rasittuneille lihaksille. Sillä on ensin viilentävä ja sitten pitkään lämmittävä vaikutus.
Carmolis Yrttigeeli sisältää eteerisiä öljyjä 11 rohdoskasvista ja huolella valittuja tehoaineita kuten metyylisalisylaattia ja kamferia. Carmolis Yrttigeelin aineosat täydentävät toinen toisensa vaikutuksia. Kokonaisuus vilkastuttaa verenkiertoa kipualueella, rentouttaa lihasjännitystä sekä lievittää tulehdusta ja kipua.
 
 

KenelleUrheilijoille ja kuntoilijoille
Raskasta fyysistä työtä tekeville
Toimistotyöntekijöille
 
Annostusohje Sivele Carmolis Yrttigeeliä hellästi hieroen kipeytyneille alueille useita kertoja, kuitenkin enintään 5 kertaa päivässä.

Älä levitä geeliä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle, limakalvoille tai silmien lähettyville.
Pese kädet geelin levittämisen jälkeen, ettei geeliä pääse silmiin. 
Tuotteen aineosat ja säilytys Alcohol denat, Aqua, Glycerin, Menthol, Carbomer, Pinus silvestris Oil, Tromethamine, Camphor, Eucalyptus globulus Oil, Turpentine, Rosmarinus officinalis Oil, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxypropyl Guar, Lavendula angustifolia Oil, Thymus vulgaris Oil, Methyl Salicylate, Salvia officinalis Oil, Myristica fragrans Oil, Pimpinella anisum Oil, Cymbopogon nardus Oil, Eugenia caryophyllus Oil, Limonene, Linalool, Eugenol, Geraniol, Citral.

Säilytä tuote huoneenlämmössä.

Käyttörajoitukset Älä käytä Carmolis Yrttigeeliä, jos olet allerginen tai yliherkkä jollekin valmisteen yrtille tai aineosalle.