Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

D-VITAMIINI D3 100µg KASVIPERÄINEN p.e.10/23 (60 vegekaps) Puhdas+

D3 vit 100mikrog vegan puhdasp
8,90€ 16,80€
kpl 

Tuotekuvaus

P.e. 29.10.203
Vahva ja hyvin imeytyvä kasviperäinen D3-vitamiini! Puhdas+ D3 -vitamiinivalmiste sisältää tutkittua kasviperäistä Vitashine D3-vitamiinia. Jäkälästä uutettu D3-vitamiini on tuotteessa luonnollisessa bioaktiivisessa muodossa. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä- ja väriaineita.

Annostus:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Dosering:

För vuxna 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en månsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oätkomligt för barn.

Ainesosat:

hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), riisijauho, kolekalsiferolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Ingredienser:

hydroxipropylmetylcellulosa, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangum), rismjöl, kolekalciferolpreparat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte salt, soja eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.
Ravintosisältö / Näringsinnehåll 1 kapseli / kapsel
D3-vitamiini / D3-vitamin 100 µg (*2000 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.
Valmistettu Suomessa. D3-vitamiini ei ole peräisin Suomesta./
Tillverkat i Finland. Vitamin D3 är inte från Finland.