Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

D-VITAMIINI D3 50µg (2x100 kpl) Vida

Vida d3 50 uusi large
9,90€ 13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä D3-vitamiinivalmiste pienessä kapselissa. Ravintolisä. D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa sekä luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti myös immuunijärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy parhaiten öljypohjaisessa kapselissa.
Pieni ja helposti nieltävä kapseli. Luustolle ja lihaksille. Ylläpitämään hyvää vastustuskykyä. Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Riittävä D-vitamiinin saanti tulee turvata vuodenajasta toiseen, läpi elämän. Vida Vahva D-vitamiini on Suomessa kehitetty ja valmistettu ravintolisä päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseksi. Pieni ja helposti nieltävä kapseli, jossa D-vitamiini on hyvin imeytyvässä muodossa kalanmaksaöljyssä.

Miksi D-vitamiini on tärkeä?

D-vitamiinin terveysvaikutukset ovat moninaiset ja terveelle elimistölle välttämättömät. Tämä yleisterveyttä edistävä vitamiini on erityisen tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä ja veren normaalia kalsiumtasoa auttaen luita ja hampaita pysymään normaaleina. D-vitamiini vaikuttaa myös suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Lisäksi D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

D-vitamiini syntetisoituu ihmisen iholla auringonvalon vaikutuksesta. Ravinnosta D-vitamiinia on mahdollista saada rasvaisesta kalasta, kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä vitaminoiduista elintarvikkeista, kuten maidosta ja margariinista. D-vitamiinia on kuitenkin vaikea saada riittävästi ravinnosta. Ravintolisänä nautitun D-vitamiinin yhteydessä tulee muistaa, että rasvaliukoinen vitamiini tarvitsee rasvaa imeytyäkseen. Öljypohjaisissa kapseleissa D-vitamiini on valmiiksi liuenneena öljyssä, imeytymisen varmistamiseksi. Tästä huolimatta, D-vitamiini on suositeltavaa nauttia aterian yhteydessä.

1 kapseli sisältää 

D3-vitamiinia 50 μg 1000 % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat:

Kalanmaksaöljy, liivate (sika), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli) kolekalsiferoli, vesi.

Käyttöohje:

1 kapseli päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Pieni, helposti nieltävä kapseli.

Säilytys:

Kuivassa paikassa.