Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

D-VITAMIINI D3 Kasviperäinen 50µg (50 kaps) TerraNova

D vitamiini 50 terranova
16,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Terranova D3-vitamiini Complex 50 ug 50 kaps. (kasviperäinen)Terranova D-vitamiini on puhtaasti kasvisperäinen D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Valmisteissa käytetty raaka-aine valmistetaan luonnollisella uuttomenetelmällä jäkälä-lajikkeesta, jonka D3-vitamiinipitoisuus on mahdollisimman korkea.
D-vitamiini säätelee kalsium- ja fosforiaineenvaihduntaa osallistuen siten luuston, nivelten ja terveiden hampaiden rakentumiseen, sitä tarvitaan myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämiseksi. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiini toimii elimistössä läheisessä yhteistyössä A-vitamiinin, magnesiumin, sinkin, K-vitamiinin ja boorin kanssa.
Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
Ravintosisältö 1 kapseli

MAGNIFOOD COMPLEX
 600mg Stabiloitu riisinlese 300 mg Korianterin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg Kurpitsansiemen 75 mg Shiitakesieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 75 mg Spiruliina 75 mg D3-vitamiini (kasvisperäinen kolekalsiferoli [Vitashine]) 50 ug