Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

DAILY MULTINUTRIENT WOMAN (60 kaps) Wild Nutrition

Daily multi nutrient woman 60 wn large
23,90€ 32,50€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Palkittu valmiste, joka on kehitetty erityisesti naisille. Tuote sisältää tärkeimmät Food-Grown® vitamiinit, mineraalit ja yrtit päivittäisten haasteiden kohtaamiseen, immuunijärjestelmän tukemiseen, energisyyteen ja naishormonien luonnollisen syklin tukemiseen. Luomulaatuinen punajuuri ja ashwagandha toimivat yleisvahvistavana täysravintona.

Food-Grown® Daily Multi Nutrient on suunniteltu vastaamaan nuorten naisten (44-v. asti) ravitsemuksellisiin tarpeisiin, kun sekä fysiologiset että psykologiset haasteet ovat suuria. Näitä haasteita voivat olla esim. vaihtelevat hormonitasot, kuukautiset, kiireinen elämäntyyli ja hapetusstressi. Valmiste tukee myös hedelmällisyyttä.

Valmisteeseen on lisätty alfalipoiinihappoa, inositolia, luomu punajuurijauhetta ja ashwagandhaa. 45 ikävuoden jälkeen suosittelemme Food-Grown Daily Multi Nutrient 45+ - valmistetta.

Sisältää   

Sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja bioflavonoidit, vitamiinivahvistetusta hiivasta foolihappo (luonnollisessa folaattimuodossa), K1-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, B6-, B12- ja D3-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, biotiini, koliini ja inositoli, mineraalivahvistetusta hiivasta GTF-kromi ja kalium, E-vitamiini keltaisesta herneestä, Lactobacillus bulgaricuksesta jodi, rauta, magnesium, molybdeeni, seleeni, sinkki, kupari, mangaani ja kalsium, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, alfalipoiininihappo, ashwagandha-jauhe, luomupunajuurijauhe. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Käyttöohje   

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö   2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):

D-vitamiini 1,5 μg (30%)
E-vitamiini 5 mg a-TE** (42%)
C-vitamiini 30 mg (38%)
K-vitamiini 10 μg (13%)
B1-vitamiini 1.4 mg (127%)
B2-vitamiini 1.6 mg (114%)
Niasiini 5 mg NE (31%)
B6-vitamiini 5 mg (357%)
Foolihappo 60 μg (30%)
B12 vitamiini 1 μg (40%)
Biotiini 45 μg (90%)
Pantoteenihappo 5 mg (83%)
Kalsium 10 mg (1%)
Magnesium 30 mg (8%)
Rauta 3 mg (21%)
Sinkki 5 mg (50%)
Kupari 500 μg (50%)
Mangaani 1 mg (50%)
Seleeni 100 μg (182%)
GTF-Kromi 50 μg (125%)
Molybdeeni 10 μg (20%)
Jodi 40 μg (27%)
Koliini 2.5 mg *
Inositoli 10 mg *
Betakaroteeni 1.5 mg *
Bioflavonoidit 3 mg *
Alfalipoiinihappo 10 mg
Luomupunajuurijauhe 50 mg
Ashwagandha-jauhe 200 mg
*VSV ei määritelty **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti
Food-Grown® Daily Multi Nutrient Woman: sisältää 12 vitamiinia, 10 mineraalia, punajuuri- ja pyhä basilika-jauhetta sekä betakaroteenia. B6-, B12- ja C-vitamiini, foolihappo, rauta, kupari, seleeni ja sinkki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-, E- ja C-vitamiini, kupari, mangaani, seleeni ja sinkki ovat antioksidantteja, jotka auttavat soluja suojautumaan hapetusstressiltä. Kromi auttaa säilyttämään normaalin verensokeritasapainon.

Pääasialliset hyödyt

• Ashwagandha kiireisille ja aktiivisille naisille
• Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
• B5 vitamiini ylläpitää normaalia kognitiivista terveyttä.

Hapetusstressi on solutasolla tapahtuvaa stressiä, joka johtuu kiireisen ja stressaavan elämäntyylin, ympäristösaasteiden, tupakan, epäterveellisen ruokavalion ja raskaiden urheilusuoritusten aiheuttamasta biokemiallisesta kuormituksesta.