Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

E-TIPAT E-VITAMIINI tipat 67 mg (15 ml) BioMed

E tipat biomed
24,50€ 25,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Lasipullossa. E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka pitää yllä solukalvon rakennetta ja toimii antioksidanttina suojaten elimistön monityydyttymättömiä rasvahappoja vapailta radikaaleilta ja hapettumiselta. Happiradikaaleja syntyy elimistön normaaleissa enenrgiantuotantoprosesseissa. E-vitamiinia on runsaasti happipitoisissa ja paljon happea käyttävissä soluissa ja kudoksissa, kuten punasolut, keuhkot ja hermosto.

E-tippojen ainesosat:

E-vitamiini (d-alfatokoferoliasetaatti), kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy. Päiväannos (5 tippaa) sisältää: E-vitamiinia 67 mg (100 iu) _-TE† (558 %)
Vaikka E-vitamiini on rasvaliukoinen, se varastoituu elimistöön vain lyhyeksi aikaa. Jopa 75 % päivän aikana nautitusta määrästä poistuu kehosta. Tarve voi kasvaa sairauksien aikana ja kovassa fyysisessä rasituksessa. Myös yksipuolinen ruokavalio ja laihdutuskuurit lisäävät tarvetta. E-vitamiinin puutosta on todettu myös imeytymishäiriöiden yhteydessä. Hyviä luonnollisia lähteitä ovat kasviöljyt, kokojyväviljat, parsakaali, munankeltuainen, mantelit ja pähkinät.

päivä-annos

5 tippaa sisältää 67 mg hyvin imeytyvää E-vitamiinia voidaan ottaa suoraan kielen alle tai mehuun, veteen ym. sekoitettuna soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille ihanteellinen niille joilla nielemisvaikeuksia tt puhtaassa oliiviöljypohjassa E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä