Kategoriat

E-VITAMIINI VEHNÄNALKIOÖLJY NEO-E - kylmäpuristettu (200ml) HT

- 67,00€/l
- Pakkauskoko: 200ml
Tuotekuvaus
Kylmäpuristettu Neo-E vehnänalkioöljy on valmistettu mekaanisesti puristamalla ilman kemikaaleja. Öljy koostuu yksinomaan ensimmäisestä puristuksesta saadusta nk. neitsytöljystä, eikä sen lämpötila ylitä missään valmistusvaiheessa +50 oC.
Ainesosat vuorokausiannoksessa (5 ml):
Kylmäpuristettua vehnänalkioöljyä, jossa linolihappoa 2,7 g,
alfalinoleenihappoa 400 mg ja D-alfatokoferolia eli luonnon
E-vitamiinia 10 mg*
* 83 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Ravintosisältö keskimäärin:
100 ml sisältää: 5 ml sisältää:
Energiaa 3450 kJ / 820 kcal 170 kJ / 41 kcal
Proteiinia ja hiilihydraattia 0 g 0 g
Rasvaa, josta 93 g 4,7 g
- tyydyttyneitä rasvahappoja 18 g 0,9 g
- monotyydyttymättömiä rasvahappoja 13 g 0,7 g
- polytyydyttymättömiä rasvahappoja 62 g 3,1 g
- linolihappoa 54 g 2,7 g
- alfalinoleenihappoa 8,4 g 0,4 g
Kolesterolia 0 g 0 g
E-vitamiinia 200 mg 10 mg
Annostus ja säilytys:
5 ml (1 tl) päivässä. Säilytetään viileässä ja auringonvalolta suojattuna, avattuna jääkaapissa.
(50,00€/l)
FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Vehnänalkioöljy on erinomainen luontaisen E-vitamiinin sekä elimistön päivittäin tarvitsemien monityydyttymättömien, välttämättömien rasvahappojen lähde.
Vehnänalkioöljy sisältää runsaasti Omega-6 rasvahappoihin lukeutuvaa linolihappoa sekä alfa-linoleenihappoa, joka on Omega-3 rasvahappo.
E-vitamiini on tärkeä antioksidantti eli hapettumisen estoaine. Se estää monityydyttymättömiä rasvahappoja hapettumasta soluissa ja suojaa siten soluja vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta vaurioilta.
E-vitamiini suojaa verenkiertoelimistöä ja lihaksia sekä tehostaa vastustuskykyä.
Linoli- ja linoleenihappo ovat tärkeitä erityisesti ihon, solukalvojen ja hermoston normaalille toiminnalle.