Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ELINVOIMA PUHDISTUSKUURI (205 g) Bioteekki

Elinvoima puhdistuskuuri bioteekki
14,90€ 19,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Parasta ennen 14.1.2019, täysin käyttökunnossa vielä 6 kk siitä eteenpäin.

Luonnon omat puhdistavat kuidut ja yrtit toimivat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tuotteen vaikutus on lempeän tehokas, paastonkaltainen detox-vaikutus. Tuotetta voi käyttää kuurina pari kertaa vuodessa ja olo pysyy kevyenä. Se edistää suoliston toimintaa, puhdistaa kuonakertymiä sekä elvyttää ja aktivoi kehon toimintaa.
Puhdistuskuurin vaikuttavina aineina ovat yrtit, psylliumkuitu ja magnesium. Yrtit irrottavat kuona-aineita, aktivoivat aineenvaihduntaa ja edistävät ruoansulatusta. Olo kevenee ja energiataso nousee.
Jauhetta nautitaan juomana kuuriluontoisesti muutaman kerran vuodessa muutama viikko kerrallaan.
Kuitua ja yrttejä sisältävä ravintolisä

Annostus

Jauhe sekoitetaan kylmään veteen, mehuun tai mehukeittoon ja juodaan heti. Aloitus 1 teelusikallisella kahdesti päivässä; herkille vähemmän. Annostusta lisätään vähitellen 3 teelusikalliseen (1 rkl) kahdesti päivässä. Käytetään yhtäjaksoisesti purkki loppuun, tarvittaessa kaksi kuuria peräkkäin. Kuurin aikana tulee juoda runsaasti. Kuurin alussa saattaa esiintyä paasto-oireiden kaltaisia puhdistumistuntemuksia. 1 tl (5 ml) = n. 2,4 g.

Käyttörajoitukset

Valmistetta ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille; ei myöskään vakavista sappivaivoista, suolistotulehduksista tai suolitukkeumasta kärsiville. Kuurin alussa saattaa esiintyä paasto-oireiden kaltaisia puhdistumisoireita; tällöin annostusta pienennetään ja huolehditaan riittävästä juomisesta. Tuotteen yrtit voivat herkistää auringonvalolle. Psylliumkuidulla voi olla vaikutusta joidenkin lääkkeiden imeytymiseen, minkä vuoksi valmiste tulee ottaa eri aikaan kuin lääkkeet.

Ainesosat:

Psylliumkuitu, Magnesiumdioksidi, Nokkosenlehti, Voikukanjuuri, Kehäkukka, Piparminttu, Siankärsämö, Kultapiisku, Luontaisenkaltaiset aromit (vanilja ja piparminttu)
Vuorokausiannos 2-6 tl
Kuitua 2-6 g
Kuivattuja yrttejä 0,8-2,4 g

(114,70€/kg)