Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EYE Q OMEGA-3 valmiste (180 kpl) Harmonia

Eye q 180 large
28,80€ 34,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Eye q - älykkäät ja puhtaat kalaöljyt. Eye q -valmisteiden sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. Öljy valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Erityinen puhdistusmenetelmä ja riippumattomat tutkimukset varmistavat, että öljy täyttää WHO:n ja EU:n tiukat puhtausvaatimukset.
Eye q valmisteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai makeutusaineita eikä lisättyjä vitamiineja.

Omega-3 ja -6 rasvahappojen kyky varastoitua elimistöön on heikko, joskin elimistön tarve on päivittäistä. Siksi hyödyllisten rasvahappojen saanti tulee olla säännöllistä ja ympärivuotista.
Eye q valmisteet sopivat kaiken ikäisille.

Pienikokoinen, nieltävä omega-3 ja -6 kapseli. Eye q kala- ja jättihelokkiöljykapseli sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa. Eye q on helppo tapa turvata tasapainoinen ja säännöllinen omega-3:n ja omega-6:n saanti. Eye q -kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, keinotekoisia aromi-, maku- tai makeutusaineita eikä väriaineita.

Käyttöohje

2 kapselia päivässä.

Ainesosat

Kalaöljy, kapselin kuori (liivate, kosteudensäilyttäjä glyseroli, puhdistettu vesi), jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), antioksidantti (alfatokoferoli (GMO-vapaasta IP-SOIJASTA).

Ravintosisältö

2 kapselia sisältää:
Kalaöljyä 800 mg (EPA 186 mg, DHA 58 mg), helokkiöljy 200 mg (GLA 20 mg).