Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FERMENTAL FORTE p.e 6/23 probioottivalmiste (10 pss) Esi

Fermental forte nm large
9,90€ 21,50€
kpl 

Tuotekuvaus

P.e. 30.6.2023, täysin käyttökunnossa siitä ainakin 4 kk eteenpäin!

Fermental® Forte-annoksessa on 20 miljardia Bacillus coagulans-itiötä, frukto-oligosakkarideja ja aloe veraa.
Fermental Forte on erittäin vahva probioottivalmiste, joka on tarkoitettu suoliston puutteellisen mikrobiomin korjaamiseen kuuriluonteisesti.
Annos on raemuodossa, joten se liukenenee erittäin nopeasti. Fermental Forten sisältämät Bacillus coagulans-itiöt lisääntyvät suolistossa noin 600 miljardiksi uudeksi kestäväksi bakteeriksi. Valmisteessa on myös runsaasti niiden tarvitsemaa ravintoa, frukto-oligosakkarideja.

Erityisen hyödyllinen ja tehokas Fermental Forte on vatsatautien jälkeen tai esimerkiksi matkoilla sekä antibioottikuurien yhteydessä*.
Miksi Fermental FORTE on parempi, kuin maitohappobakteerivalmisteet?
Fermental FORTEn sisältämät bacillus coagulans mikrobit nautitaan itiöinä, jotka ovat bakteerien "siemeniä".
Itiöt kestävät hyvin lämpöä, kosteutta, voimakkaita mahanesteitä ja mahahappoja. Itiöt säilyvät jopa avaruudessa ja sietävät niin korkeita lämpötiloja, kuin myös arktista kylmyyttä. 
Tavalliset maitohappobakteerit eivät yleensä siedä mahan happamuutta, toisin kuten bacillus coagulans-itiöt, jotka odottavat mahahappokylpyä, joka saa ne itämään. Kun näin tapahtuu, on kapselissa pakattuna mukaan itiöille mukaan niiden tarvitsema ravinto. Tämä merkitsee taattua probioottista vaikutusta :)
itiöiden tarve on pienempi, kuin maitohappobakteerien, jotka ovat helposti mahassa tuhoutuvia.
Itiöistä sen sijaan tuilee nopeasti uusia, vastasyntyneitä ja erittäin elinvoimaisia bakteereita.

Annostus:

1 annos päivässä. Huomioi: Rakeiden annetaan liueta suussa ilman vettä.
Suussa sulatettavat rakeet.
Pakkauksessa 10 annospussia

Vaikuttavat aineet:

Bacillus Coagulans (pat. *LMG S-24828) itiöt 20 miljardia
FOS (Frukto-oligosakkaridit) 300 mg
Aloe Vera ydingeelitiiviste 200:1 60 mg
B2-vitamiini 1.4 mg
B6-vitamiini 1.4 mg
B1-vitamiini 1.1 mg
B12-vitamiini 2.5 mcg

Apuaineet:

maltodekstriini, ksylitoli, sukraloosi, stevioliglykosidi, appelsiinitäysmehutiiviste, mustaherukkatiiviste, mansikkatiiviste, vadelmatiiviste, arabikumi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), luonnollinen aromi.

Fermental perustuu ainutlaatuiseen patentoituun Bacillus coagulans-bakteeriin, joka lisääntyy itiöimällä. Tavalliset maitohappobakteerit ovat usein herkästi tuhoutuvia, mutta Bacillus coagulans-itiöt kestävät kuumuutta, kylmyyttä, kosteutta, mahahappoja, antibiootteja ja eri säilytysolosuhteita. Itiöt muodostuvat bakteerin sisällä ja syntyvät valmiina elinvoimaisina yksilöinä, jotka vuorostaan synnyttävät uusia jälkeläisiä, kunhan saavat tarvitsemiaan ravinteita.
Fermental sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat itiöiden tarvitsemia ravintoaineita ja Aloe veraa, jolla on luonnollinen mikroooraa suosiva vaikutus sekä lisäksi B6- ja B12-vitamiineja, jotka edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Siksi Fermental® on todellinen tehopaketti vatsasi parhaaksi!