Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FINCOLLAGEN Power and Fit (450g) Nutrielixir

Fincollagen power and fit 450 ne large
27,80€ 29,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia lihaksille. Sopii nuorille ja vanhemmille kuntosalitreenaajille. Tuloksia jo 2-6 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Tuote on korkealaatuista ja turvallista käyttää.

Ainesosat:

Kollageenihydrolysaattia (naudasta)

Annostus:

Mittaa 15 g (n. 3 ruokalusikallista) jauhetta ja sekoita se vähintään 2 desilitraan vettä. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan.

Ruokalusikallisella tarkoitetaan tässä tasaista, normaalikokoista ruokalusikallista.

Jos olet erityisen herkkävatsainen, aloita tuotteen käyttö vähitellen annosta nostaen suositellulle tasolle. Erityisen herkkävatsaiselle suurempi kollageenihydrolysaattimäärä saattaa käytön alussa aiheuttaa lievää mutta ohimenevää turvotusta vatsassa.

Suosilteltava vuorokausiannos (15 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 15 g.

Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa kansi tiiviisti suljettuna.

Ravintosisältö:

100 g jauhetta sisältää energiaa 1502 kJ (359 kcal), proteiinia 90 g, suolaa 1,5 g, ravintokuitua 0 g, hiilihydraattia 0 g, rasvaa 0 g.

Kollageenihydrolysaatti on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se ei tuoksu eikä maistu miltään.

Kollageenihydrolysaatilla ei tiedetä olevan yhteisvaikutuksia lääkevalmisteiden kanssa. Jos olet raskaana tai imetät, neuvottele valmisteen käytöstä lääkärisi kanssa.


Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Brasilia