Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

FRUCTOLAX tabletti (30kpl) Harmonia

Fructolax 60kpl
9,50€ 17,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Fructolax tuo luonnollista helpotusta suolen toimintaan! Fructolax on luonnollinen, helppokäyttöinen, hellävarainen ja tehokas.
Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti. Fructolax sisältää normaalia suolentoimintaa tukevia ainesosia hedelmistä ja kuiduista.
Fructolax sopii kaikille ja Fructolax tabletit erityisesti herkkävatsaisille.
Käyttöohje: 1-2 tablettia iltaisin ison vesilasillisen kera.
Sopii parhaiten herkkävatsaisille. Illalla otetun annoksen laksatiivinen vaikutus alkaa seuraavana päivänä.
Ainesosat: Raparperin kuivauute (Rheum sp. - 496 mg/tabl.); täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; tamarindin kuivauute (Tamarindus indica L. - 50 mg/tabl.), viikunajauhe (Ficus carica L., maissitärkkelys, auringonkukkalesitiini - 50 mg/tabl.), akasian kuituja (Acacia senegal L. - 50 mg/tabl.), maltodekstriini; pintakäsittelyaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, titaanidioksidi; luonnollinen väriaine: antosyaanit; paakkuuntumisenestoaineet: talkki, piidioksidi, magnesiumstearaatti.
Laktoositon.
Käyttörajoitukset: Valmistetta ei suositella alle 12-vuotiaille. Käyttöä ei suositella raskaana oleville tai imettäville ilman neuvottelua hoitavan lääkärin kanssa. Älä käytä valmistetta yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja ilman asiantuntijan ohjeita. Tuote saattaa sisältää pieniä jäämiä gluteenista.