Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

GOJI MARJA Tiibet luomu (600g) Foodin

Gojimarjaff
29,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Makea luomu goji.

Gojipensaat kasvavat Tiibetin, Mongolian sekä Kiinan lauhkeilla ja subtrooppisilla alueilla. Gojimarjoja myydään usein kuivattuina ja niistä puristetaan myös mehua. Kuivattuna ne näyttävät hieman punaisilta rusinoilta. Myös gojimarjojen tekstuuri on rusinamainen ja ne maistuvat kirpeähkön makeilta.Goji-marjat ovat yksi maailman ravinteikkaimmista marjoista, goji-marjat sisältävät n. 21 eri mineraalia (mm. sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia) sekä runsaasti C-vitamiinia. CocoVi Goji-marjat sisältävät 18 aminohappoa sekä vitamiineja A, B1, B2, B6 ja E, goji-marjat sisältävät myös runsaasti antioksidantteja. Betakaroteenia goji-marjassa on enemmän kuin esim. porkkanassa.
Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä gojimarjoja syödään sellaisenaan, lisättään keittoihin, juodaan teehen uutettuna, tai siitä tehdään nestemäisiä tiivisteitä. Kiinassa goji on ollut yksi tärkeimmistä ruokayrteistä ja sitä on pidetty yleisesti pitkän iän salaisuutena. Gojimarja sisältää tutkitusti paljon ihmiselle hyödyllisiä aineosia.
PolysakkariditGoji sisältää runsaita määriä erilaisia polysakkarideja, jotka kontrolloivat solunsisäistä viestintää ja elimistön tärkeimpiä immuunijärjestelmiä.

Aminohapot ovat proteiinien rakennusaineita. Osan aminohapoista ihminen voi tuottaa elimistössään, mutta ihmisen on saatava kahdeksaa aminohappoa valmiina ravinnosta. Gojimarjat sisältävät 19 eri aminohappoa, mukaanlukien kaikki kahdeksan ihmiselle välttämätöntä aminohappoa.

C-vitamiiniVaikka monissa lähteissä gojin väitetäänkin sisältävän satakertaisia määriä C-vitamiinia appelsiiniin verrattuna, ei tämä pidä paikkaansa. Useimpien tutkimusten mukaan kuivatut gojimarjat sisältävät kuitenkin C-vitamiinia suurinpiirtein saman verran kuin esimerkiksi sitrushedelmät.

AntioksidantitGojimarjat sisältävät suuria määriä antioksidantteja, etenkin karotenoideja, kuten beta-karoteenia ja zeaxantiinia. Tunnetuista ruoista gojimarjat ovat paras karotenoidien lähde. Zeaxantiini on toinen silmän retinan sisältämistä pääasiallisista ksantofylleistä. Sen tehtävänä on suojata silmän verkkokalvoa absorboimalla sinistä valoa ja toimimalla antioksidanttina.
Gojimarjat sisältävät myös useita B-vitamiineja, E-vitamiinia, tärkeitä rasvahappoja ja betaiinia.

Suositeltava gojimarjojen käyttömääräKuivattujen gojimarjojen suositeltava käyttömäärä on 15-45 g päivässä.
Kiina/Tiibet
(56,17€/kg)