Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

GREIPPIÖLJYKAPSELIT (60 kaps) BioMed

Greippioljykapselit biomed
17,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Greippiöljykapselit

Greippiöljyuute on monikäyttöinen luonnonaine, joka sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus mm. suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja ihon ja hiuspohjan sekä myös kodin pintojen puhdistukseen.

Ravintolisä

Greippiöljyuute on monikäyttöinen luonnonaine, joka sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja ihon ja hiuspohjan puhdistukseen sekä myös kodin pintojen desinfiointiin.

Greippiöljyuutteella pyritään parantamaan kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana sekä sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.

Greippiöljykapselit ovat puristettu siemenöljystä, hedelmän kuoresta sekä hedelmälihasta joissa jokaisessa on omat vaikutuksensa.

Huomautukset: eivät sovellu herkille sitrusallergikoille. Ei suositella henkilöille joilla on gastriitti tai haavainen paksusuoli akuutissa vaiheessa.

Seuraaville greipinsiemenöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken.

Greipinsiemenöljyn sisältämät bioflavonoidit ja glykosidit auttavat ylläpitämään suoliston terveyttä.

Suolisto on tärkein osa immuunipuolustustamme ja siksi siitä pitäisi pitää hyvää huolta.

Tehokas suoliston puhdistaja.

Hyödyllinen vaikutus immuniteetin suojaamisessa.

Greipin siemenen sisältämät tehokkaat ainesosat voivat ylläpitää kehon elimien ja kudosten mikrobiologista tasapainoa.

Annostelu

1 kapseli 3 kertaa päivässä tai asiantuntijan ohjeen mukaan

Ravintoaineet / vuorokausiannos (3 kapselia)
Greippiöljyä, 225 mg

Aineosat

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), greippiöljy, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.