Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

HAMPUNSIEMEN kuorittu luomu (200g) Voimaruoka

Hampunsiemenet voimaruoka
6,90€
  • 34,50€/kg
  • Pakkauskoko: 200g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Sopii ruuanlaittoon, leivontaan tai naposteltavaksi. Pehmeä, pähkinäinen maku. Monet pitävät hampunsiementä lähellä täydellistä ruoka-ainetta. Se on varsinainen superfood monipuolisuutensa ja ravinnetiheytensä vuoksi. Hampunsiemenissä on 24 % valkuaisaineita. Proteiinin lähteenä hampunsiemen onkin aivan verraton, koska se sisältää kaikkia kahdeksaa kehollemme välttämätöntä aminohappoa, joita emme itse kykene valmistamaan (12 muun aminohapon lisäksi). Koska hampunsiementä ei tarvitse kuumentaa, kaikki sen ravintoaineet ovat tallella.

Käyttöohje:

Hampunsiemen on varmasti yksi monikäyttöisimmistä superfoodeista ja sitä voikin käyttää melkein missä yhteydessä tahansa. Se sopii mainiosti leivontaan, smoothiejuomiin, suklaaseen, keittoihin, salaatin joukkoon tai vaikkapa koristeeksi jäätelön päälle.
Kuoritut hampunsiemenet eivät vaadi liotusta.

Hampun omega-3 ja omega-6-rasvahapot ovat suhteessa (1:3-1:4), kun ruuassamme on usein melkein pelkkiä omega -6-rasvahappoja. Hampunsiemen sisältää kolme kertaa enemmän E-vitamiinia kuin pellavansiemen. Siinä on runsaasti lesitiiniä, joka on solukalvojemme pääasiallinen osanen. Hampunsiemenestä löytyy runsaasti kivennäis- ja hivenaineita, esimerkiksi kalsiumia, rautaa, jodia, magnesiumia, fosforia ja sinkkiä korkeina pitoisuuksina.

Hampunsiemen on yksi harvoista siemenistä, joka sisältää klorofylliä eli lehtivihreää. Vaikka hampunsiemen on tullut tunnetuksi huumekasvina, ravinnoksi myytävillä hampunsiemenillä ei ole päihdyttäviä ominaisuuksia.

Hampunsiemenet ovat saavuttaneet laajan suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Olemme pyrkineet tarjoamaan markkinoiden korkeatasoisimpia, tuoreita, kuorittuja, luomusertifioituja ja puhtaita Saksasta tulevia hampunsiemeniä.

* Uusien EU-direktiivien mukaan melkein kaikkien luontaistuotteiden terveyttä edistäviin vaikutuksiin viittaaminen on lainvastaista.

(38.50€/kg)