Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

HAVUPUU Juomajauhe (14 pss) Via Naturale

Havupuu juomajauhe vn
25,90€ 32,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvän Olon Havupuujuomajauhe 14 annospussia / 8,4 l valmista juomaa |  Ravintolisä

 

Via Naturalen Hyvän Olon Havupuujuomajauhe on valmistettu 100 % suomalaisesta männynkuoriuutteesta (Pinus Sylvestris). Kaarnasta uutettu jauhe sisältää luonnostaan oligomeerisia proantosyaniideja (OPC-yhdisteitä)

Havupuujuomajauhe on pakattu 2,3 g annospusseihein. Jokaisen annospussin valmistamiseen käytetään yli 100g suomalaista männynkuorta.

Käyttö: Annospussillinen Havupuujuomajauhetta sekoitetaan 6 dl:aan kylmää tai kuumaa vettä. Pakkauksesta tulee yhteensä 8.4 litraa valmista havupuujuomaa.

Säilytys: Havupuujuomajauhe säilyy normaalissa huoneenlämmössä, auringonvalolta ja kosteudelta suojattuna. Valmis havupuujuoma säilyy jääkaapissa 2-3 vuorokautta.

Suositeltava vuorokausiannos: 2-6 dl valmista havupuujuomaa päivässä, ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuote-erien väri voi vaihdella luonnonmukaisen raaka-aineen takia.

Lyhytketjuiset oligomeeriset proantosyaniidit ovat kasvien kuorikerroksissa olevia väripigmenttejä. Yksi annospussi Hyvän olon havupuujuomajauhetta sekoitettuna 6 dl:aan vettä sisältää:

Männynkuorijuomaa 6dl josta oligomeerisia proantosyaniideja 120mg.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty

Ainesosat: Männynkuoriuuteuutejauhe (Pinus sylvestri). Ei lisättyjä säilöntäaineita

Pakkauskoko: 14 annospussia.

 

Valmistettu Suomessa