Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JAKSAMISLEIPÄ CHIA (200 g)

Jaksamisleipa chia
3,80€ 4,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Ravintosisältö (100 g): Energiaa 1705kJ (404kcal), Proteiinia 26,82 g, Hiilihydraatteja 51,93 g (joista sokereita 2,59 g), ravintokuitua 9,51 g, rasvaa 7,83 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,35 g)(josta omega-3 rasvahappoja 2,41 g), Natriumia 0,73 g.

Ainesosat: YASO® -idätetty soijapapu jauhettuna (48,5%), speltvilja (38,5%), Chia-siemen (4%) ja Ruususuola® -kristallisuola (1%). Sisältää soijaa ja speltjauhon omaa gluteenia. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä.

Erinomainen eväs matkoille. Kehuttu maku, suolaisen ystäville. Enemmän proteiinia kuin lihassa. Vie tehokkaasti nälän tunteen. Maista ja ylläty!
Patentoitu YASO® on geenimanipuloimatonta, täysin luonnollisesti idätettyä soijaa, josta ei ole poistettu pavun luonnollisia ainesosia. Luonnollisen idätysprosessin aikana soijapavussa olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi. Merkittävästi lisääntyneet ravintoaineet ovat muun muassa antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. YASO® on Fitorexin kehittämä tuote, jonka miellyttävä maku poikkeaa tavallisesta soijasta. Jaksamisleipä® sopii erityisesti terveydestään huolehtiville kuluttajille. Se sopii laihduttajille ja diabeetikkojen ruokavalioon.

+ Runsaasti proteiinia
+ Runsaasti kuitua
+ Matala glykeeminen indeksi
+ Vähän hiilihydraattia
+ Miellyttävä maku

(18.00 €/kg)