Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JAKSAMISLEIPÄ GLUTEENITON (200 g)

Jaksamisleipa gluteeniton
4,70€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Erinomainen eväs matkoille. Kehuttu maku, suolaisen ystäville. Enemmän proteiinia kuin lihassa. Vie tehokkaasti nälän tunteen. Maista ja ylläty!
Patentoitu YASO® on geenimanipuloimatonta, täysin luonnollisesti idätettyä soijaa, josta ei ole poistettu pavun luonnollisia ainesosia. Luonnollisen idätysprosessin aikana soijapavussa olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi. Merkittävästi lisääntyneet ravintoaineet ovat muun muassa antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. YASO® on Fitorexin kehittämä tuote, jonka miellyttävä maku poikkeaa tavallisesta soijasta. Jaksamisleipä® sopii erityisesti terveydestään huolehtiville kuluttajille. Se sopii laihduttajille ja diabeetikkojen ruokavalioon.
+ Runsaasti proteiinia
+ Runsaasti kuitua
+ Matala glykeeminen indeksi
+ Vähän hiilihydraattia
+ Miellyttävä maku

Ravintosisältö (100 g): Energiaa 1603,5kJ (383kcal), Proteiinia 13,4 g, Hiilihydraatteja 61,7 g (joista sokereita 2,2 g), ravintokuitua 8,1 g, rasvaa 7,1 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,0 g), Natriumia 1,0 g.

Ainesosat: Yaso® -idätetty soijapapujauho (47,6%), perunajauho, maissijauho, perunatärkkelys, maissitärkkelys ja Ruususuola-kristallisuola (1,8%). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.

Käyttäjien kommentteja
- "Tämähän on hyvää!"
- "Tässähän on enemmän proteiinia kuin lihassa"
- "Proteiinipatukassa on vähemmän proteiinia kuin tässä"
- "Unohdin evääni kotiin, joten oli mainio tilaisuus kokeilla Jaksamisleipää tositilanteessa. Kolme levyä riitti pelastamaan tilanteen"
- "Koko sukuni rakastui tuotteeseen"

Masajon kehitys- ja tutkimustyö täysruokosokerista, täysjyväviljasta ja täyssoijasta alkoi Boliviassa jo vuonna 1992, päämääränä ekologisen ruoantuotannon edistäminen. Nyt 20 vuoden taipaleen kunniaksi haluamme tarjota teille ravitsevan Jaksamisleipä®-ohutleivän, joka on kehitetty yhdessä unkarilaisen Fitorex-yrityksen kanssa. Jaksamisleipä sisältää YASO® -idätettyä täyssoijaa, speltviljaa ja Andien Ruususuola®-kristallisuolaa. Tuotteen pakkaus on valmistettu 90% kierrätysmateriaalista. Paino 200 g.

(23,50 €/kg)