Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JAKSAMISLEIPÄ SIPULI (200 g)

Jaksamisleipa sipuli
4,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Ravintosisältö (100 g): Energiaa 1705kJ (404kcal), Proteiinia 18,01 g, Hiilihydraatteja 57,50 g (joista sokereita 5,86 g), ravintokuitua 7,23 g, rasvaa 10,52 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,80 g), Natriumia 0,66 g.

Ainesosat:
Spelttäysjyväjauho (47,5%), YASO® -idätetty soijapapu jauhettuna (42,5%), sipuliraaste (5%), kylmäpuristettu oliiviöljy (4%) ja Ruususuola® -kristallisuola (1%). Sisältää soijaa ja speltin omaa gluteenia. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä.

Erinomainen eväs matkoille. Kehuttu maku, suolaisen ystäville. Enemmän proteiinia kuin lihassa. Vie tehokkaasti nälän tunteen. Maista ja ylläty!
Patentoitu YASO® on geenimanipuloimatonta, täysin luonnollisesti idätettyä soijaa, josta ei ole poistettu pavun luonnollisia ainesosia. Luonnollisen idätysprosessin aikana soijapavussa olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi. Merkittävästi lisääntyneet ravintoaineet ovat muun muassa antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. YASO® on Fitorexin kehittämä tuote, jonka miellyttävä maku poikkeaa tavallisesta soijasta. Jaksamisleipä® sopii erityisesti terveydestään huolehtiville kuluttajille. Se sopii laihduttajille ja diabeetikkojen ruokavalioon.
+ Runsaasti proteiinia
+ Runsaasti kuitua
+ Matala glykeeminen indeksi
+ Vähän hiilihydraattia
+ Miellyttävä maku
(18.00 €/kg)