Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

JAPANILAINEN PIPARMINTTUÖLJY RANTAMINTTUÖLJY (10 ml) JAPOL

Japanilainen piparminttuoljy
9,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Japol on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jota käytetään iholla, suun limakalvolla (suuhuuhde) ja inhalaatiovalmisteena flunssan oireiden ja yskän lievittämistä varten.
Kun Japol-valmistetta hierotaan vahingoittumattomalle iholle, se lievittää oireenmukaisesti paikallista lihaskipua ja kutinasta aiheutuvia vaivoja. Antibakteerinen.

Vaikuttava aine:

Rantaminttuöljy 100 %, kasveista Mentha arvensis L. var. piperascens Malinv. ex Holmes sekä Mentha arvensis L. glabrata (Benth.) Fern. Valmiste ei sisällä muita aineita.
Annostus ja käyttö:

Käyttö iholla:

Levitä ja hiero muutama tippa kyseisiin kohtiin iholla 3 kertaa päivässä. Pese kädet heti käytön jälkeen huolellisesti ja varo, ettei valmistetta joudu limakalvolle, silmiin ja nenään.
Tuotetta ei saa käyttää iholla säännöllisesti yli 3 kuukautta.

Käyttö inhalaatiossa/höyryhengityksessä:

Tiputa 2-4 tippaa öljyä enintään 3 kertaa päivässä kuumaan veteen ja hengitä höyryä. Öljyä voidaan tiputtaa inhalaatiota varten myös toiseen sopivaan materiaaliin (tyynyyn, liinaan).

Käyttö suuhuuhteena tai kurlausvetenä:

Tiputa 2-3 tippaa 3-4 kertaa päivässä lasilliseen vettä (noin 150 ml) ja huuhtele tai kurlaa suuta sillä.
Jos oireet pahenevat tai ne eivät parane 2 viikon kuluttua, on otettava yhteyttä lääkäriin.
Japol-valmistetta ei saa käyttää alle 2-vuotiaille lapsille, eikä sitä suositella alle 12-vuotiaille lapsille tutkimustietojen puuttuessa.

Muuta:

Yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa ei ole tiedossa. Ei alle 12-vuotiaille lapsille, raskaana oleville tai imettäville äideille.
Älä käytä valmistetta, jos olet yliherkkä piparminttu- tai minttuöljylle tai mentolille. Ei saa antaa lapsille, joilla tiedetään olevan taipumus kouristuskohtauksiin tai kuumekouristuksiin. Ei saa levittää vahingoittuneelle tai ärtyneelle iholle. Kädet tulee pestä käytön jälkeen. Haittavaikutuksena voi esiintyä satunnaisia yliherkkyysreaktioita. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Jos oireet pahenevat tai ne eivät parane 2 viikon kuluessa, ota yhteys lääkäriin.

Piparminttuöljyn terveelliset vaikutukset on tunnettu Kaukoidässä jo kauan. Jo muinoin piparminttua arvostettiin terveyskasvina ja mausteena. Piparmintun haihtuvilla öljyillä on ruuansulatuselimistön kouristuksia laukaiseva ominaisuus.

JAPOL® japanilainen piparminttuöljy on 100 % piparminttuöljyä. Japanilaisen piparmintun haihtuva öljy on voimakkaampaa kuin eurooppalaisten minttulajien öljyt. Se sisältää runsaasti mentolia, yleensä 80 - 90 %. JAPOLIA® käytetään sisäisesti esim. tilapäisiin ruuansulatusvaivoihin. Ulkoisesti sitä käytetään lievittämään hyönteisten puremien kutinaa. Sitä voidaan käyttää myös kurlausvetenä päivittäiseen suun ja nielun hygieniaan.