Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KAAKAONIBSIT (750 g) Foodin

Kaakao nibs uusi foodin large
17,90€
  • 23,87€/kg
  • Pakkauskoko: 750g
kpl 

Tuotekuvaus

Raakakaakaonibsimme ovat kuorittuja ja rouhittuja korkealaatuista kylmäprosessoitua Criollo-lajikkeen kaakaopapuja, joka sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä.

Foodinin kaakaotuotteet tulevat Cuzcosta, Machu Picchun vuoren tuntumasta, jossa sitä viljelee tuhannet pienet perheviljelijät. Viljelijöillä on pitkät perinteet kaakaon viljelyssä useamman sukupolven ajalta, joten jotkut kaakaopuut ovat jopa 80-100 vuotta vanhoja, alkuperäislajikkeen kaakaota, 100% criolloa.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Käytä raakakaakaonibsejä naposteluun sellaisenaan tai sekoitta niitä jälkiruokiin, mysliin, puuroon tai evässekoituksiin. Kokeile nibsejä oman suklaan valmistamiseen, leivonnassa tai vaikkapa smoothien sekaan.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Ominaisuudet   Gluteeniton, Luomu, Maidoton, Raaka
Pakkauskoko/Förpackning   750 g
Alkuperämaa/Ursprungsland   Peru
Ravintoarvo/Näringsinnehåll   Energia/Energi:2423kJ/588kcal Rasva/Fett:51,6g -josta tyydyttyneet/varav mättat fett:32,3g Hiilihydraatit/Kolhydrates:4,7g -joista sokereita/varav sockerarter:<0,1g Proteiini/Protein:14g Suola/Salt:<6mg Ravintokuitu/Kostfiber:24,5g Magnesium 550mg Rauta 11.0mg Kalsium 105 mg Sinkki 6.9mg
Ainesosat/Innehåll   Raaka kaakaopapu/Rå kakaonibs