Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

KARNOSIINI CARNOSIN 400 mg (80 tbl) Leader

Karnosiini leader
20,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiinivalmiste, joka ehkäisee vanhenemismuutoksia, suojaa aivoja ja on vahva antioksidantti. Valmistettu Suomessa.

Tuotekuvaus

Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, jota ihmisessä on luonnostaan lihaksistossa, maksassa ja aivoissa. Karnosiinin määrä elimistössämme vähenee iän myötä, ja karnosiinin vähenemisen on todettu olevan suoraan yhteydessä solujen vanhenemiseen ja rappeutumiseen. Arvostetuissa tiedelehdissä julkaistut tutkimukset ovat osoittaneet, että karnosiini on tehokas antioksidantti. Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista suojaamalla kromosomien telomeerejä ja DNA:ta.

Karnosiini hidastaa vanhenemista ja ehkäisee kaikkia ikääntymiseen liittyviä terveysongelmia. Karnosiinin nauttiminen auttaa kudosten muiden antioksidanttien säilymistä, koska niitä kuluu silloin vähemmän hapetusstressissä. Karnosiini on elimistön oma sisäinen antioksidantti.

Karnosiini laittaa liikkeelle kuona-aineita ja metalleja verisuonten seinämistä, aivoista ja sisäelimistä. Karnosiinin on todettu tuovan helpotusta myös mm. muistin heikkenemisessä.

Käyttöohje:

Ota 1-2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 1 tbl sisältää 400 mg L-karnosiinia.