Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KOLLOIDIHOPEAVESI vahva 10 ppm (1 litra) Lehtola Silver

Hopeavesi lehtola silver
23,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Kolloidinen hopeavesi, vahvuus 10ppm. Litran täyttöpullo.
Hopeavesi ionisessa muodossa on puhdas luonnontuote. Se valmistetaan ionivaihdetusta erittäin puhtaasta vedestä sekä 99,99% puhtaasta hopeasta. Prosessissamme ei käytetä ns. koruhopeaa jonka hopeapitoisuus on alhaisempi ja sisältää myös muita metalleja. Prosessi on myös tarkkaan valvottu ja jokainen erä kirjataan ylös jolloin laatu on aina erinomaista. Hopea on vedessä ionisessa sekä osittain myös kolloidisessa muodossa. Liuos on lievästi alkaalinen (ph yli 7), hajuton ja lähes mauton. Väri on kristallinkirkas valmistuttuaan. Mikäli väri alkaa kellastumaan niin hopeaionit ovat alkaneet pelkistymään takaisin hopeaksi, se ei kuitenkaan haittaa käyttöä millään tavalla. Hopeapartikkeleiden koko on alle 100nm ja niillä on sähköinen varaus jolloin ne ovat kokoajan liikkeessä. Pulloina käytetään elintarvikehyväksyttyjä pulloja, PET tai HDPE laatuisia muovipulloja. Pullot suojaavat hopeavettä UV-säteiltä joilla olisi heikentävä vaikutus tuotteeseen. Lasipullossa saa erikseen tilaamalla.

Hopeavetemme on myös tutkittu partikkelikoon ja sähköisen varauksen osalta(zeta-potentiaali). Kaikkien hopeavesiemme partikkelit ovat pääsääntöisesti kooltaan 10-20nm alueella ja zeta-potentiaali on erittäin hyvällä tasolla -45mV --> -83mV. Sähköisen varauksen merkitys on tuotteen säilyvyydessä. Mittalaitteena on käytetty Malvern Zetasizer Nano ZSP -laitteistoa. Tuotteemme ovat jatkuvan kehityksen alla vaikka laatu on erinomaista jo nyt.

Meillä on myös ns. "true colloidal silver", joka on valmistettu vihersynteesi -menetelmällä. Aito kolloidinen hopeavesi on pH-säädetty sekä hopeaionit on pelkistetty takaisin hopeaksi. Aineet mitä käytetään prosessissa ovat puhtaita luonnontuotteita. Prosessissa ei muodostu mitään myrkyllistä vaan tuote on edelleen turvallinen käyttää. Tämä on myös ekologisin vaihtoehto valmistaa puhdasta kolloidista hopeaa. Kolloidisesta hopeasta puuttuu ionisen hopean metallinen maku ja väri on keltainen mutta kirkas. Mitä vahvempi kolloidi on kyseessä niin sitä tummempi väri. Myöskin partikkelikoko säilyy yhtä pienenä kuin laimeammissa hopeavesissä. Tällä menetelmällä hopeaveden säilyvyys paranee sekä tuote on muutenkin stabiilimpi.

Hopeavettä käytetään maailmalla moniin eri käyttötarkoituksiin. Yleisimmät käyttötarkoitukset ovat erilaisten bakteerien torjunta desinfioimalla pintoja sekä erilaisten vammojen hoito. Hopeavesi on voimakkaan antiseptinen liuos jolloin haavojen, nirhaumien ja erilaisten hyönteisten puremat voidaan hoitaa luonnollisella tavalla. Hopeaioneja löytyy nykyään monista paikoista, jääkaapeissa voi olla hopeaioni käsittely parantamassa jääkaapin hygieenisyyttä. Myöskin monissa urheilualusasuissa on kuidut käsitelty hopeaionilla jolloin tekstiilit ovat antibakteerisia. Ilmastointilaitteissa kennot voivat olla nykyään hopeoituja sekä vedenpuhdistuslaitteissa käytetään hopeoituja suodattimia. Lääketieteessä hopeaa käytetään erilaisissa palovammalaastareissa nopeuttamaan vammojen paranemista. Myös MRSA yms. antibioottiresistantit bakteerit kuolevat hopealla laboratoriotesteissä. Lääketiede ei kuitenkaan ole kiinnostunut hopeasta suuressa mittakaavassa, koska hopea on alkuaine ja sitä ei voi patentoida. Uusia käyttökohteita löytyy kokoajan.  

Vastuuvapauslauseke

Eu kieltää hopeaveden markkinoinnin sisäiseen käyttöön. Lehtola Silver -hopeavettä tuleekin käyttää vain ulkoisesti. Lehtola Silver ei vastaa mistään välilllisistä tai välittömistä vahingoista joita tuotteen väärinkäytöllä voi aiheutua. Tuote ei ole lääke, vaan luonnontuote jolla ei ole lääkelaitoksen hyväksyntää.
(Lehtola Silverin sivuilta lainattu teksti)