Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

KONJAK Glukomannankuitu (180 kpl) Mezina

Konjak
39,90€ 44,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Glucomannan-kasvikuitua ja kromia painonhallintaan. AITO JA ALKUPERÄINEN TOIMIVA TUOTE!

Konjak on valmistettu vesiliukoisesta morphophallus konjac-juurimukulan kasvikuidusta. Tämä glucomannan-kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Yhdessä makeanhimoa hillitsevän kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.

Täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä
Ylläpitää hyvää suolentoimintaa laihdutettaessa

Opettaa pienentämään aterioiden annoskokoa
Konjakin kromi tasaa verensokerin vaihtelua

Hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa
Tukee hyviä kolesteroliarvoja 

Tehostaa laihtumista jopa 60 %

EU:n elintarviketurvallisuusvirasto on tieteellisten tutkimustulosten perusteella hyväksynyt, että glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. 
Konjak on ainoa ravintolisä Suomen markkinoilla, joka sisältää EU:n terveysväittämän saanutta laihduttavaa konjac-glucomannan-kuitua. EFSA vahvisti 25.5. päätöksellään, että konjac-kasvin juurimukulasta peräisin oleva konjac-glucomannan-kuitu laihduttaa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta EU:n historiassa kun elintarvike on saanut laihduttavan terveysväittämän.

Konjakin avulla painonpudotus on jopa 60 % suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla eli jokaista pudotettua painokiloa kohti voi pudottaa jopa 1,6 kg. 

Konjak pienentää annoskokoa

Konjakin nauttiminen ennen ateriaa ohjaa pienentämään ateriakokoa. Ottamalla 2 tablettia (1 g glucomannania / ateria) 1-2 suurehkon vesilasillisen kera, noin puoli tuntia ennen päivän jokaista kolmea ateriaa. Ruokaillessa nälän tunne on hallittavissa, koska vatsaa on jo täytetty terveellisellä glucomannan-kuidulla. Kerralla nautitun ruuan määrä pienenee kuin itsestään, koska vatsalaukku täytyy pienemmillä annoksilla.

Annostus:
2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Nautitaan runsaan veden kera, jotta tabletit ehtivät mahalaukkuun ennen kuin ne sulavat. Päivittäisannosta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota.

Ainesosat:
Glucomannan (Konjak-juuri/Amorphophallus konjac K. Koch), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa,
piidioksidi, rasvahapppojen magnesiumsuola), mineraali (kromipikolinaatti), pintakäsittelyaine (sellakka)
Säilytys: Kuivassa, valolta ja lämmöltä suojassa.
Ei pienten lasten ulottuville.
Päiväannos sis: 6 tabl. % R DI *
Glucomannan-kuitu konjak-juuresta  3000 mg -
Kromi  120 mcg 300%
* % päivittäisestä aikuisten saantisuosituksesta