Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KONJAK Glukomannankuitu (180 kpl) Mezina

Konjak
34,80€ 44,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Glucomannan-kasvikuitua ja kromia painonhallintaan. AITO JA ALKUPERÄINEN TOIMIVA TUOTE!

Konjak on painonhallintatuote, josta on tutkittua, turvallista ja tehokasta apua laihduttamiseen. Konjak tehostaa huomattavasti vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla.
 
Konjak sisältää EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk). Konjakin molemmilla laihtumista tehostavilla ainesosilla on vahvat perustelut. Terveysväitteen saadaksen ravintoaineen vaikutukset on todistettu laajoilla tieteellisillä tutkimuksilla.
 

Konjak täyttää ja hillitsee nälkää

Konjak on valmistettu vesiliukoisesta Amorphophallus konjac-juurimukulan kasvikuidusta. Tämä kaloriton luonnonkuitu sitoo itseensä valtavan paljon vettä. Ennen ruokailua veden kanssa nautitut Konjak-tabletit (2 tabl./ateria) muodostavat vatsalaukkuun kuituhyytelöä, joka täyttää vatsaa ja tukee normaalia suolentoimintaa. Konjakin avulla laihduttajan on helpompaa pienentää päivittäistä energiansaantiaan ja hallita syömistään kun olo tulee kylläiseksi pienemmillä, kohtuullisen kokoisella ja vähemmän energiaa sisältävillä ruoka-annoksilla.
 

Konjak helpottaa makeanhimoa

 
Konjak tablettien sisältämä kromi helpottaa jo muutamassa päivässä makeanhimoa ja epäterveellisten välipalojen nauttimista aterioiden välillä. Monelle tuttu turha, makea suupala aterian päätteeksi on Konjakin nauttimisen yhteydessä helppoa opetella jättämään kokonaan väliin. Yhdessä verensokeria tasapainottavan kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.
 

Konjak tukee laihtumista 

  • Täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä
  • Ylläpitää hyvää suolentoimintaa
  • Ohjaa pienentämään aterioiden annoskokoa
  • Tasaa verensokerin vaihtelua
  • Hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa
  • Tukee hyviä kolesteroliarvoja

 

Laihduta terveellisesti ja turvallisesti

EU on 24.5.2012 hyväksynyt EFSA:n esittämät terveysväitteet, että konjac-glucomannan tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa sekä kromin verensokeria tasapainottavan terveysvaikutuksen. Konjak on korkealaatuinen elintarvike joka on kehitetty tehostamaan terveellisellä ja monipuolisella, mutta vähäkalorisella ruokavaliolla laihduttamista. 
 
Konjak-painonhallintatuotetta suositellaan ylipainoisille (BMI yli 25) kevennetyllä ruokavaliolla laihduttaville aikuisille. Konjak on puhdas kuituvalmiste, joka sopii myös diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan esim. vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista. Konjakia käytettäessä suosittelemme syömään säännöllisesti 3 kevyttä ateriaa ja 2-3 terveellistä välipalaa päivässä. Hyvä ruokailuväli on 3-4 tuntia.
 
Konjakia otetaan 2 tablettia isohkon vesilasillisen kera noin puoli tuntia ennen ateriaa kolmasti päivässä. Konjakia voi käyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon rinnalla siihen saakka, kun on saavuttanut normaalin painon ja päässyt tavoitteeseensa.
 
Vinkki: oman matkapuhelimen voi tarvittaessa ajastaa muistuttamaan tablettien ottamisen sääännöllisesti. Tablettien ottamisen jälkeen on helppo valmistautua seuraavaan ateriointiin niin töissä kuin vapaa-ajalla.
 
Laihtumista tehostaa säännöllinen elämänrytmi, riittävä lepo ja päivittäinen liikunta. Liikkuminen kannattaa aloittaa kevyesti ja nauttia siitä eri liikuntamuotoja vaihdellen. Hyötyliikunnan lisääminen arkeen kannustaa liikkumaan myös vapaa-aikana enemmän. Painon pudotessa liikunnasta tulee helpompaa ja mukavampaa. Eri liikuntamuotoja ja -lajeja vaihdellen löytää itselleen mieleisen tavan nauttia sen tuomasta hyvästä olosta.