Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

KP 2000 PROSTAVIT (60 kpl) Bioteekki

Kp prostavit 2000
17,90€
kpl 

Tuotekuvaus

KP 2000 PROSTAVIT Eturauhasen hyvinvointiin Eturauhanen eli prostata on siittiöiden hedelmöittämiskykyyn tarvittavaa nestettä tuottava rauhanen, joka sijaitsee virtsaputken yläosan ympärillä heti virtsarakon alapuolella. Keski-iässä eturauhanen alkaa hormonitoiminnan seurauksena kasvaa, ja 60-vuotiaista jo noin 80 prosentilla on eturauhanen suurentunut. KP 2000 Prostavit on kehitetty ylläpitämään ja tukemaan eturauhasen hyvinvointia. Sen tärkein ainesosa on afrikkalaisen puun, Pygeum africanum, kuoresta saatava uute, jonka vaikutusta eturauhasen toiminnan tukemiseen arvostetaan myös monissa Keski-Euroopan maissa. Sen vaikutusta tukevat mm. maissin emikukkien hapsuista (cornsilk) valmistettu uute sekä nokkosenjuuri ja tomaatti. Valmiste ei vaikuta haitallisesti miehiseen suorituskykyyn. Yrttiuutteita sisältävä ravintolisä

Pakkauskoko: 60 tablettia (42 g), läpipainopakkaus

Ainesosat:


Täyteaine: (mikrokiteinen selluloosa) Pygeum-uute (Pygeum africanum) Maissinhapsu-uute (Zea mays) Nokkosenjuuriuute (Urtica dioica) Tomaattijauhe Sinkkiaminohappokelaatti Stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni) Seleeniaminohappokelaatti Paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)

Vaikuttavat aineet:                                       2 tabl.         Vertailuarvosta
Pygeum-puun kuoriuute (5:1)                     100 mg
Maissin emikukkien hapsu-uute (4:1)      100 mg
Nokkosenjuuriuute (10:1)                            100 mg
Tomaattijauhe                                                100 mg
Sinkki                                                               14 mg         93 %
Seleeni                                                             50 μg         100 %


Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä; niellään kokonaisina veden kera. Ei tyhjään mahaan. Suositellaan säännöllistä tai vähintään 2 kuukauden käyttöä. Käyttörajoituksia Valmisteen sisältämä sinkki saattaa tyhjään mahaan otettuna aiheuttaa herkkävatsaisilla ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta.