Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KURKUMIINI BCM-95 Vahva uute 500mg kurkuma (60 kaps) Biomed

Kurkumiini bcm 95 biomed
29,90€ 38,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Biomed on halunnut tuoda huippu tehokkaan, tutkitun ja dokumentoidun Kurkuma- tuotteen valikoimiinsa. Vahva Kurkumiini sisältää vahvan kurkumauutteen lisäksi kurkuman omia eteerisiä öljyjä jotka parantavat ratkaisevasti sen bioaktiivisuutta, vahvuutta ja imeytyvyyttä. Tämä kurkuminoidien ja eteeristen öljyjen uutos on patentoitu BCM-95 ® uute.

Kurkumavalmisteiden ongelmana on niiden vähäinen imeytyvyys suun kautta otettuna koska kurkumiini metaboloituu nopeasti ja sen imeytyvyys verenkiertoon on heikkoa. Imeytymisongelmaa on yritetty parantaa lisäämällä valmisteisiin mustapippurin piperiiniä, fosfatidyylikoliinia tai soijalesitiiniä. Näillä ei kuitenkaan ole saavutettu läheskään samaa tehoa kuin BCM-95 ® uutteella.

Biomedin Vahva Kurkumiini BCM-95 ® uute sisältää:

86% kurkuminoideja
7-9% kurkuman eteerisiä öljyjä
0% apuaineita
Kurkuma+kurkuman eteerinen öljy = 100-prosenttisen luonnollinen kurkumavalmiste. Yhdisteen biologinen hyötyosuus suun kautta otettuna on huomattavasti parempi kuin tavanomaisen kurkumavalmisteen ja lisäksi pitoisuudet verenkierrossa kestävät erittäin pitkään, jonka osoittaa BCM-95 ® uutteella tehdyt vertailevat tutkimukset muihin alan johtaviin kurkumavalmisteisiin verrattuna. Patentoidulla BCM-95 ® kurkuma-uutteella laaja tutkimustieto takana.