Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

KURKUMIINI BCM-95 Vahva uute 500mg kurkuma (60 kaps) Biomed

Kurkumiini bcm 95 biomed
33,90€ 38,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Biomedin Vahva Kurkumiini haasta kurkumavalmisteet bioaktiivisuudella, imeytyvyydellä ja pitkävaikutteisuudella
 
Patentoidulla BCM-95 ® kurkuma-uutteella laaja tutkimustieto takana

Kurkuma on päivän kuuma sana ravintolisissä. Kurkumavalmisteiden ongelmana on kuitenkin niiden vähäinen imeytyvyys suun kautta otettuna koska kurkumiini metaboloituu nopeasti ja sen imeytyvyys verenkiertoon on heikkoa. Imeytymisongelmaa on yritetty parantaa lisäämällä valmisteisiin mustapippurin piperiiniä, fosfatidyylikoliinia tai soijalesitiiniä. Näillä ei kuitenkaan ole saavutettu läheskään samaa tehoa kuin BCM-95 ® uutteella.
Biomed on halunnut tuoda huippu tehokkaan, tutkitun ja dokumentoidun tuotteen valikoimiinsa. Vahva Kurkumiini sisältää vahvan kurkumauutteen lisäksi kurkuman omia eteerisiä öljyjä jotka parantavat ratkaisevasti sen bioaktiivisuutta, vahvuutta ja imeytyvyyttä. Tämä kurkuminoidien ja eteeristen öljyjen uutos on patentoitu BCM-95 ® uute. 
Biomedin Vahva Kurkumiini BCM-95 ® uute sisältää:
MARKKINOIDEN VAHVIN 86% kurkuminoideja
7-9% kurkuman eteerisiä öljyjä
0% apuaineita
Kurkuma+kurkuman eteerinen öljy = 100-prosenttisen luonnollinen kurkumavalmiste. Yhdisteen biologinen hyötyosuus suun kautta otettuna on huomattavasti parempi kuin tavanomaisen kurkumavalmisteen ja lisäksi pitoisuudet verenkierrossa kestävät erittäin pitkään, jonka osoittaaBCM-95 ® uutteella tehdyt vertailevat tutkimukset muihin alan johtaviin kurkumavalmisteisiin verrattuna.