Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

KYOLIC IMMUNE (60kaps) Valiotravinto

Kyolic immune vr large
17,40€ 21,90€
kpl 

Tuotekuvaus

KAHDEKSAN LUONNON TEHOAINEEN NEROKAS YHDISTELMÄVALKOSIPULIUUTE + C-VITAMIINI + AINUTLAATUINEN IMMUNE COMPLEX
Kyolic Immune on vastustuskykyäsi monipuolisesti tukeva valmiste maailman tutkituinta valkosipuliuutetta, Aged Garlic Extract™ (AGE) sekä immuunipuolustuksellesi tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja ainutlaatuisena Immune Complex-yhdistelmänä.
Vastustuskyvyn tueksi. Fyysisen ja henkisen stressin sietoon.    Piristämään ja lisäämään energisyyttä. Kyolic Immune sopii sekä tilapäiseen akuuttiin tarpeeseen että säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön. Sopii myös vegaaneille.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet 2 kaps.
AGE-valkosipuliuute 440 mg
Immune Complex -seos, josta 400 mg
- C-vitamiini 100 mg*
- Oregano -uute 100 mg
- Siitake -uute   100 mg
- Oliivinlehtiuute 80 mg
- Pakurikääpäjauhe 50 mg
- Reishi -jauhe   50 mg
- Maitake -jauhe 50 mg
* 125 % päivän saantisuosituksesta (80 mg)

Annostus

2 kapselia päivässä.
Kapselin voi halutessaan avata ja nauttia jauheen sellaisenaan ilman kuoriloita.

Tuotteen ainesosat

Kylmäkypsytetty valkosipuliuute Aged Garlic Extract, Immune Complex -seos (oreganouute, siitakeuute, oliivinlehtiuute, pakurikääpä-, koppelokääpä- ja lakkakääpäjauhe), kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsium-L-askorbaatti, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.
Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä aineita.

Säilytä

huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Valmistaja

Wakunaga of America Co. Ltd. California, USA
AGE-valkosipuliuutteen terveysvaikutuksia kartoittavista tutkimuksista on julkaistu yli 750 tieteellistä artikkelia. AGE edistää normaalia vastustuskykyäsi tukemalla elimistön omia luonnollisia puolustusmekanismeja. Lisäksi se edistää elimistösi stressin sietokykyä. Kapseleiden Immune Complex-yhdistelmä taas sisältää ainutlaatuisen seoksen hermostollesi tärkeitä ravintoaineita, kuten Aasian maissa arvostettuja sieni- ja kääpäjauheita (reishi, maitake, pakurikääpä).

Kliininen tutkimusnäyttö ja terveysväittämät

Yli 750 tieteellistä julkaisua Kyolicin AGE -uutteen terveysvaikutuksista
Kyolic on maailman tutkituin valkosipuli -ravintolisä. Kyolicin terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Tuloksia on raportoitu jo yli 750 tieteellisessä julkaisussa.

AGE:n terveysväittämät eri vaikutusalueisiin

Edistää normaalia vastustuskykyä
Edistää tilapäisen stressin sietokykyä
Ylläpitää sydänterveyttä
Ylläpitää normaaleja kolesterolitasoja
Ylläpitää normaaleja homokysteiinitasoja
Ylläpitää maksan normaalia toimintaa

Aged Garlic Extract AGE
Valkosipuli (Allium sativum) on aromikas ja yksi luonnon vahvimmista terveysvaikutteisista kasveista. Kyolic on jälkihajuton ja tutkitusti tehokas valkosipulivalmiste, jonka sisältämä valkosipuliuute on rekisteröity kaikkialla maailmassa nimellä Aged Garlic Extract (AGE). Tuote on ollut jo pitkään maailman suosituin valkosipuli -ravintolisä.

AGE -uutteen valmistuksessa ei käytetä lainkaan lämpöä eikä kemikaaleja. Pilkotut valkosipulit suljetaan sellaisinaan terässäiliöihin kylmäkypsymään 20 kk ajaksi. Lukuisten itsestään tapahtuvien entsymaattisten reaktioiden ja biokemiallisten muutosten tuloksena syntyy maailman tutkituin ja terveysvaikutteisin valkosipuliuute. Aivan kuten juustot ja viinit, myös terveysvaikutteinen valkosipuli paranee ja vahvistuu kypsyessään.

Patentoidun kylmäkypsytyksen ansiosta Kyolic sisältää vakioidut määrät S-allyylikysteiiniä (SAC) ja S-allyylimerkaptokysteiiniä (SAMC) sekä kymmeniä valkosipulista lähtöisin olevia luonnollisia aktiiviaineita. AGE ei sisällä epäedullisia tiosulfaatteja. Kyolicia ei voi verrata tuoreeseen valkosipuliin eikä muihin valmisteisiin. Lopputuote on täysin jälkihajuton ja vatsaystävällinen.

C-Vitamiini

edistää vastustuskyvyn pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen, solujen suojaamista hapettumisstressiltä, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi vähentämään väsymystä ja uupumusta.
C-vitamiini on tunnettu pirteysvitamiini, joka vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa. C-vitamiinin vaikutus immuunipuolustukseen korostuu raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Se on myös tehokas antioksidantti, joka suojaa koko kehomme soluja hapettumisstressiltä.
IMMUNE COMPLEX LUONNOLLISET TEHOAINEET:
Oreganouute
Oreganoa ja sen lehtiä on hyödynnetty jo Hippokrateen ajoista lähtien mm. ylempien hengitysteiden hyvinvoinnin, vastustuskyvyn ja ruunasulatuksen edistämiseen sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin.
Oliivinlehtiuute
Oliivin lehdet sisältävät runsaasti ns. polyfenolisia yhdisteitä, joiden tehtävänä on suojata itse kasvia voimakkaan auringon paisteen rasituksilta. Välimeren maissa oliivin lehtiä on hyödynnetty moniin käyttötarkoituksiin.
Siitake, maitake, reishi, pakuri
Suomessa sieniä hyödynnetään lähes yksinomaan sellaisenaan ruuanvalmistuksessa. Monissa Aasian maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Venäjällä monilla sienillä ja käävillä on vuosisatojen aikaista perinteistä käyttöä terveyttä edistäviin tarkoituksiin. Niiden vaikutuksia on myös tutkittu hyvin laajasti. Sienten ja kääpien vaikutusten taustalla on suurelta osin niiden rakenteissa luonnostaan runsaana esiintyvä erityinen kuitu, beeta-D-glukaani.

Lisätietoja tuotteen kansainvälisiltä verkkosivuilta: www.kyolic.com