Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

L-ORNITIINI 500 mg (50 kpl) Solgar

L ornitiini solgar
19,90€
kpl 

Tuotekuvaus

L-ornitiini, eli ornitiini, on osa ureakiertoa. Tämä kierto käsittelee myrkyllisen ammoniakin ureaksi. Prosessissa ornitiini kiinnittyy ammoniakkiin, joka lopulta muuttuu arginiiniksi. Imiessään vettä arginiini muuttuu ureaksi, joka sitten poistuu kehosta munuaisten kautta, ja ornitiiniksi, joka voi nyt sitoa uutta ammoniakkia. Ammoniakki kiihdyttää neuroneja aivoissa ja eräissä suoliston osissa, mikä estää nukahtamista.
Ornitiini voi muuttua useiksi muiksi aminohapoiksi ja se on osana monissa kehon valkuaisissa. Ornitiini lisää kasvuhormonin tuotantoa ja eritystä. Se vastaa lihasten rakentamisesta. Se myös hajottaa rasvaa ja lisää energiantuotantoa.
Ornitiinia pidetään yleensä kaksi kertaa tehokkaampana kasvuhormonierityksen laukaisijana kuin arginiinia. Näin ollen arginiinin ja ornitiinin yhteisvaikutus on todella tehokas. L-Ornitiinilla on todettu olevan nuorentava vaikutus, erityisesti naisilla, johtuen sen hormonivälitteistä järjestelmää vakauttavan ominaisuuden vuoksi.
Se on hyvä lisäravinne painoharjoittelussa ja yleisesti urheilussa.

Varoitus: Ei saa käyttää aktiivisissa herpestulehduksissa eikä skitsofreniassa, imettäville äideille vain lääkärin valvonnassa. Diabeetikkojen tulee käyttää varoen. Lapset ja nuoret, joiden luuston kasvu ei ole päättynyt, eivät saa käyttää kasvuhormonilaukaisijoita.