Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

LEPICOL PSYLLIUM (350 g) Midsona

Lepicol 350 tri tolonen large
15,90€ 18,90€
  • 45,43€/kg
  • Pakkauskoko: 350g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Lepicol tekee hyvää vatsalle. Lepicol sisältää kolmea suolistossa vaikuttavaa ainesosaa: psyllium-siementen kuorta, inuliinia ja maitohappobakteereita. Valmiste lisää ravintokuitujen saantia ja parantaa suoliston bakteerikantaa ja pitää yllä luonnollista suolentoimintaa. Lepicol sopii niin säännölliseen, kuuriluontoiseen kuin matkakäyttöönkin. Lepicolia käytetään jo yli 20 maassa. Lepicol ei sisällä sokeria (glukoosia), gluteenia, laktoosia eikä fytaatteja. Mikään Lepicolin ainesosa ei imeydy vereen, vaan ne kaikki toimivat ainoastaan suolistossa.

Aineosat

Ainesosat
Psylliumin kuorijauhe (Plantago ovata), inuliinia (frukto-oligosakkarideja sikurinjuuresta) 30 %, maitohappobakteeriseos.

Lepicol sisältää seuraavia maitohappobakteerikantoja:

  • Lactobacillus rhamnosus PXN 54
  • Bifidobacterium bifidum PXN 23
  • Lactobacillus acidophilus PXN 35
  • Lactobacillus plantarum PXN 47
  • Lactobacillus bulgaricus PXN 39

Yhteensä vähintään 120 miljoonaa CFU / g.

Käyttö

Lepicol on kuivaa jauhetta, joka sekoitetaan veteen, jogurttiin, mehuun tai muuhun nesteeseen. Lepicolin kolmella ainesosalla on suolessa synerginen, toisiaan tehostava yhteisvaikutus. Jauheessa on miellyttävä neutraali maku ja tuoksu.
Yksilöllinen annostelu
Lepicolia annostelllaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Suosittelemme aloittamaan 2 kukkuraisella teelusikallisella 2 kertaa päivässä. Siis 4 teelusikallista vuorokaudessa.
Myönteisten vaikutusten ilmaannuttua osa käyttäjistä puolittaa annoksen tai vähentää sen jopa yhteen teelusikalliseen, osa taas tarvitsee aloitusannostusta pitempään. Jatkossa joillekin ihmisille voi riittää 2-3 teelusikallista viikossa

Psyllium-kuidut muodostavat veden (nesteen) kanssa pehmeää kasvilimaa (geeliä), joka kasvattaa suolen sisältöä eli ulostemassaa, venyttää ja puhdistaa suolen limakalvoja ja niiden kaikkia nurkkia ja kulmia. Geeli on myös erinomainen kasvualusta Lepicolin sisältämille maitohappobakteereille.

Fruktaanit (inuliini ja frukto-oligosakkaridit, FOS) toimivat kuitujen lailla, mutta lisäksi nekin ovat oiva bifidogeeninen eväspaketti maitohappobakteereille, jotka käyttävät FOS:ia ravintonaan. Siten ne lisäävät ja muodostavat hyviä kolonioita suolen limakalvolla. Lepicolin mikään ainesosa ei imeydy suolesta vereen, vaan ne pysyvät ja kulkevat eteenpäin ja vaikuttavat suolistossa. Jätteet poistuvat luonnollista tietä. Lepicol ei nosta verensokeria eikä aiheuta riippuvuutta.

Huom!

Lepicol ja lääkkeet
Lepicolia voi ottaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joku haluaa ottaa sitä aamulla, joku toinen illalla. Suosittelemme, ettei Lepicolia otettaisi puolta tuntia (30 min) lähempänä lääkkeiden ottamista (siis ei ennen, yhtaikaa eikä heti jälkeen).
Antibioottien ja Lepicolin oton välillä tulisi pitää 3 tunnin tauko, etteivät antibiootit tapa Lepicolin hyviä bakteereja. Lepicol ei sinänsä estä minkään lääkkeen toivottua vaikutusta, mutta se voi viivästyttää sen esilletuloa.
Ei sivuvaikutuksia
Lepicol on ravintolisä, siis elintarvike. Elintarvikkeet ovat turvallisia eivätkä ne aiheuta sivuvaikutuksia (kuten lääkkeet). Alussa jotkin Lepicolin käyttäjät voivat kokea lisääntynyttä kaasunmuodostusta suolessa, mutta se menee yleensä nopeasti ohi, kun suoli tottuu Lepicoliin. Tarvittaessa annosta voi pienentää, kunnes suolisto tottuu käyttöön.