Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

LESITIINIJAUHE (200 g) Puhdistamo

Lesitiini jauhe 200 puhdistamo large
13,50€
  • 67,50€/kg
  • Pakkauskoko: 200g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Kermaisuutta ja täyteläisyyttä!Luontainen emulgoija. Sopii täydellisesti esimerkiksi smoothieen tai raakasuklaan joukkoon. Kokeile ja ihastu!

Puhdistamon Lesitiinijauhe on geenimuuntelemattomasta lähteestä valmistettu laadukas soijalesitiini. Koska emme löytäneet Suomesta asiallisen laatuista, jauhemuotoista ja hyvänmakuista lesitiiniä, päätimme tuoda sellaisen saataville ja tässä se on. Lesitiini on luontainen emulgoija eli se yhdistää rasvat ja veden esimerkiksi pirtelössä ja suklaan valmistuksessa.

Ainesosat / Ingredienser:

GMO-vapaa soijalesitiini / Non-GMO sojalecitin

Käyttöohje

Suositeltu vuorokausiannos on 1 rkl / pvä. Sekoita kaikkeen mihin haluat kermaisuutta ja täyteläisyyttä.

Säilytys / Förvaring:

Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa / Förvaras oöppnad i rumstemperatur, öppnad förvaras i kylskåp

Alkuperämaa / Ursprungsland:

Intia / Indien

Raakasuklaan valmistamisessa Lesitiini on avain onneen ja takaa tasaisen lopputuloksen. Kaakaovoi ja kookosöljy eivät luontaisesti sekoitu vesipohjaisten makeutusaineiden kanssa kuten hunaja, agave tai siirappi, ja lopputulos voi joskus olla kökköinen. Lisäksi suklaanteossa yksikin pisara vettä voi pilata koko rakenteen, jolloin lesitiini pelastaa tilanteen! Lesitiini jälleen emulgoi rasvat ja veden, jolloin voit sekoittaa suklaasi joukkoon mitä vain. Emulgointiin riittää yleensä 1/2 tl.
(65,50€/kg)