Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM Kelasin 85 mg Bertil's (100 kpl) VR

Magnesium kelasin
8,90€
kpl 

Tuotekuvaus

UUSI LAYOUT PURKILLA JA UUSI NIMI: BERTIL'S, MUTTA SAMA HYVIN IMEYTYVÄ TUOTE.

Magnesium on elintärkeä hivenaine, joka aktivoi useita elintoimintoja. Magnesiumin tärkeimmät tehtävät ovat osallistuminen lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan ja solujen energia-aineenvaihduntaan. Myös pääravintoaineiden eli proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunta ovat riippuvaisia magnesiumista. Se on lisäksi mukana sadoissa entsyymireaktioissa ja on tärkeä suolatasapainon (natrium/kalium) säätelijä.

Liikunnan aiheuttama runsas hikoilu, runsas virtsan eritys ja alkoholin käyttö lisäävät nestehukkaa ja samalla magnesiumin tarvetta.

Suonenvetoihin / lihaskramppeihin
Sydämen hyvinvointiin
Rasittuneille lihaksille
Väsymykseen ja stressiin
Suosittelemme
Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
Raskaan fyysisen työn tekijöille
Virtsaneritystä lisäävien lääkkeiden (mm. diureettien) käyttäjille
Senioreille


Magnesiumia suonenvetoon ja kehon rentouttamiseen
Suonenveto on monien yöunia häiritsevä riesa. Magnesium ehkäisee suonenvetoa vähentämällä lihaskramppeja ja korjaamalla normaalia suolatasapainoa. Magnesium auttaa öiseen levottomuuteen rentouttamalla koko kehoa sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Magnesiumia väsymykseen ja stressiin
Magnesiumia on käytetty luonnollisena ja turvallisena vaihtoehtona väsymyksen ja stressin torjuntaan.

Magnesiumia sydämelle
Monet tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet magnesiumin tukevan sydämen säännöllistä sykettä. Magnesiumin tehtävät solujen energian tuottajana ja hermo-lihasimpulssien välittäjänä ovat hyvin tärkeitä myös sydämen toiminnalle.

Hyvin imeytyvät orgaaniset Kelasin -hivenaineet
Hivenaineiden imeytyminen ruuansulatuskanavasta on edellytys niiden hyödyntämiselle. Hivenaineet imeytyvät verenkiertoon aina proteiinin rakenneosiin eli aminohappoihin sitoutuneina. Siksi valmiiksi aminohappoihin sidottu eli aminohappokelaattimuodossa oleva hivenaine on heti imeytymiskelpoinen.

Hyvin imeytyvä hivenaine on vatsaystävällinen. Joillekin vahvoille hivenainevalmisteille tyypilliset vatsaoireet johtuvat siitä, että ne eivät imeydy riittävän hyvin ohutsuolesta verenkiertoon. Imeytymätön hivenaine päätyy paksusuoleen, jossa se voi aiheuttaa ärsytystä ja jopa ripulia.

Valmiiksi aminohappoihin sidottu hivenaine ei heikennä nautitun ruoan muiden hivenaineiden imeytymistä. Vapaat hivenaineet saattavat sen sijaan kilpailla samoista imeytymismekanismeista. Kilpailussa kaikki eivät voi olla voittajia, vaan jotkut hivenaineet imeytyvät huonommin.

Valioravinnon Kelasin –hivenaineiden valmistuksessa amerikkalaisen Albion Laboratories Inc. korkealaatuisia aminohappokelaatteja. Yritys on kelatoitujen hivenaineiden edelläkävijä. Patentoidut valmistusmenetelmät ovat pitkäjänteisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tulosta. Albionin kelaattien biologinen hyväksikäytettävyys on kliinisesti tutkittu ja EU:n viranomaiset ovat todenneet


Annostus:
2 tablettia 2 kertaa päivässä tai
4 tablettia illalla.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:
Suositeltu päiväannos (4 tabl.) sisältää 340 mg magnesiumia (91 % päivän saantisuosituksesta).
1 tabletti sisältää 85 mg magnesiumia.
Tuotteen ainesosat:
Magnesiumbisglysinaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi), emulgointiaine magnesiumstearaatti
Kelatoidun magnesiumin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.