Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MAGNESIUM+SELEENI+B6-VITAMIINI+D-VITAMIINI (48 kpl) VN

Magnesiumsitraatti via naturale
8,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

MagnesiumSitraatti + seleeni+B6- ja D-vitamiini / Via Naturale Koko kehon lihashuolto
Oletko väsynyt? Ovatko suonenveto, krampit ja lihasjäykkyys tuttuja? Oletko kokeillut MagnesiumSitraattia?
Emäksinen magnesium on välttämätön hivenaine kaikkien lihasten ja hermoston hyvinvoinnille, iästä riippumatta. Tämä valmiste sisältää magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Optimaalisen tehon ja pitkävaikutteisuuden takaavat mukana olevat seleeni, B6- ja D-vitamiinit.
MagnesiumSitraatti hyvänmakuinen purutabletti, se on makeutettu hammasystävällisellä sorbitolilla. Pureskelu edistää tabletin hyväksikäyttöä, joskin tabletti on mahdollista niellä myös kokonaisena nesteen kera. Molemmissa tapauksissa on suositeltavaa juoda vettä.
Mitä magnesium tekee?
Magnesium on tärkeä tekijä sadoissa erilaisissa solutapahtumissa ja aineenvaihdunnan reaktioissa.. Yhdessä B6 vitamiinin kanssa se auttaa elimistöä vapauttamaan ravinnon sisältämää energiaa ja pitää siten lihakset ja hermoston toimintakuntoisina. Magnesiumin puutoksen yleisimmät syyt ovat yksipuolinen ruokavalio, nesteenpoistolääkitys, diabetes, toistuva ripuli ja runsas hikoilu urheiltaessa tai kuumuudessa. Myös alkoholin runsas käyttö kiihdyttävät magnesiumin poistumista elimistöstä.
Magnesiumin puutosoireina voi esiintyä oksentamista, väsymystä, lihasten nykimistä eli ”elohiiriä”, lihaskramppeja ja vapinaa. Magnesium hidastaa kalsiumin nopeuttamaa hermoimpulssin kulkua ja rauhoittaa siten lihaskramppeja.
Päiväannos, 2 purutablettia sisältää:
Magnesiumia 262 mg
B6-vitamiinia 2 mg
D-vitamiinia 5 µg
Seleeniä 55 µg
Pakkauskoko: 48 tablettia