Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

MERILEVÄROUHE / JODI - luomu (125g) Bioteekki

Merilevarouhe
11,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Kilpirauhasen Jodin tarpeeseen erinomainen tuote.

Puhdasta ja ravintorikasta
Bioteekin Merilevä on luonnonmukaisesti tuotettua solmulevää Skotlannin Ulko-Hebridien saarten puhtaasta luonnosta. Levä leikataan kasvustoa vaurioittamatta luontaisilta kasvupaikoiltaan kristallinkirkkailta vesiltä ja kuivataan ja rouhitaan hellävaraisesti. Käsittelyn aikana ei lisätä eikä poisteta mitään ja lämpötila ei nouse yli +44 astetta. Bioteekin Merilevä on korkealuokkainen, puhdas, luomulaatuinen tuote.
Merilevää pidetään maapallon ravintoainerikkaimpana kasvina. Seagreens®-merilevä sisältää runsaasti ja tasapainoisesti ravintoaineita, mm. kaikki luonnolliset aminohapot, monipuolisesti mineraaleja ja hivenaineita, karotenoideja, levän polysakkarideja, kuten algiinia, fukoosia ja mannuronihappoa, sekä betaiineja. Se sisältää runsaasti myös jodia, joka on elimistölle tarpeellista
kilpirauhashormonien ainesosana ja se edistää aineenvaihduntaa. Lisätietoja raaka-aineesta on osoitteessa www.seagreens.com.

Bioteekin Merilevä sopii koko perheen käyttöön monipuoliseksi ravintolisäksi, joka sisältää kaikki ravintoaineet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa. Englantilainen lastenlääkäri on todennut tämän olevan ”ainoa tuote, joka lopettaa lasten kynsien pureskelun”. Merilevä sisältää erityisen runsaasti jodia, joka aktivoi aineenvaihduntaa. .

Merilevärouhe, ravintolisä
Pakkauskoko 125 g, uudelleensuljettava pussi
Ainesosat Kuivattu, luonnonmukaisesti tuotettu Seagreens® Hebridean -solmulevä
(Ascophyllum nodosum) Skotlannin Hebrideiltä
Ravintoaineet 100 g ¼ tl (1 g) Vertailuarvosta
Energiaa 1195 kJ (285 kcal) 12 kJ (3 kcal)
Proteiinia 5,4 g 54 mg
Hiilihydraatteja 57,9 g 579 mg
josta sokereita 8,0 g 80 mg
Rasvaa 3,2 g 32 mg
josta tyydyttyneitä 0,6 g 6 mg
kertatyydyttymättömiä 1,6 g 16 mg
monityydyttymättömiä 0,9 g 9 mg
Kuitua 5,0 g 50 mg
Tuhkaa (mineraaleja) 21,9 g 219 mg
Natriumia 2,7 g 27 mg
Jodia 67 mg 670 μg 450 %
A-vitamiinia (karotenoideina) 18 mg 180 μg 20 %
K-vitamiinia 1 mg 10 μg 13 %
Annostus: ¼ tl (1 g) päivässä. Ripotellaan ruoan joukkoon, mieluiten valmiin annoksen päälle, esim. jogurtin tai salaatin joukkoon.

Käyttörajoituksia: Kilpirauhasvaivoista kärsiville varovaisuutta noudattaen, koska merilevä sisältää runsaasti jodia. Voi vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon.