Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

MIRTOGENOL (30 kpl)

Mirtogenol
20,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET Mirtogenol –kapselit sisältävät ainutlaatuisen synergistisen yhdistelmän: 80 mg antosyaanien suhteen vakioitua Mirtoselect mustikkauutetta sekä 40 mg Pycnogenol rannikkomännynkuoriuutetta, yhteensä siis 120 mg Mirtogenol-uutetta. Mirtogenol on kehitetty näkökyvyn suojaksi ja normaalia silmänpainetta tukemaan. Normaalin silmän sisäisen paineen ylläpitäminen on tärkeää silmien terveydelle ja normaalille näkökyvylle erityisesti yli 60-vuotiailla sekä henkilöillä, joiden lähisukulaisten silmänpaine on noussut tai jotka ovat hyvin likinäköisiä. Mirtoselect on korkealaatuinen, tutkittu ja vakioitu mustikkauute. Se sisältää 36 % mustikan tehoaineita antosyaaneja, joista mustikan (Vaccinium myrtillus) tummansininen väri on peräisin. Mustikkauutteen antosyaanit ylläpitävät hyvää verenkiertoa silmässä. Erityisesti diabeetikoille tällä on merkitystä, sillä diabeteksessa ääreisverenkierto alkaa ajan myötä heiketä ollen haitaksi etenkin silmille.Pycnogenol rannikkomännynkuoriuute on ainutlaatuinen vahva bioflavonoidien yhdistelmä, joka sisältää lähes 40 erilaista luontaista aineosaa. Pycnogenol sisältää vakioidun määrän luontaisia bioflavonoideja, mm. proantosyanideja. Pycnogenol edistää ääreisverenkiertoa. Näin silmätkin saavat helpommin tarvitsemiaan ravintoaineita.

Ainesosat vuorokausiannoksessa (1 kaps):
Paakkuuntumisenestoainetta E 460 Mirtogenol®-uutetta            120 mg
jossa Mirtoselect®-mustikkauutetta 80 mg ja Pycnogenol® rannikkomännyn
kuoriuutetta (Pinus maritima) 40 mg Liivatetta (kapselin kuori), Väriä E 172 (kapselin kuori) Annostus:Annostus: 1 kapseli päivässä. 
Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton
Pakkaus: 30 kaps. / 13 g

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET
Mirtogenol –kapselit sisältävät ainutlaatuisen synergistisen yhdistelmän: 80 mg antosyaanien suhteen vakioitua Mirtoselect mustikkauutetta sekä 40 mg Pycnogenol rannikkomännynkuoriuutetta, yhteensä siis 120 mg Mirtogenol-uutetta. Mirtogenol on kehitetty näkökyvyn suojaksi ja normaalia silmänpainetta tukemaan. Normaalin silmän sisäisen paineen ylläpitäminen on tärkeää silmien terveydelle ja normaalille näkökyvylle erityisesti yli 60-vuotiailla sekä henkilöillä, joiden lähisukulaisten silmänpaine on noussut tai jotka ovat hyvin likinäköisiä. Mirtogenol tukee normaalia silmän sisäistä painetta vähentämällä kammionesteen erittymistä ja tukemalla normaalia silmän verenkiertoa. Mirtoselect on korkealaatuinen, tutkittu ja vakioitu mustikkauute. Se sisältää 36 % mustikan tehoaineita antosyaaneja, joista mustikan (Vaccinium myrtillus) tummansininen väri on peräisin. Mustikkauutteen antosyaanit ylläpitävät hyvää verenkiertoa silmässä sekä auttavat pitämään silmien hiusverisuonet hyvässä kunnossa, kimmoisina ja läpäisemättöminä. Erityisesti diabeetikoille tällä on merkitystä, sillä diabeteksessa ääreisverenkierto alkaa ajan myötä heiketä ollen haitaksi etenkin silmille.Pycnogenol rannikkomännynkuoriuute on ainutlaatuinen vahva bioflavonoidien yhdistelmä, joka sisältää lähes 40 erilaista luontaista aineosaa. Pycnogenol sisältää vakioidun määrän luontaisia bioflavonoideja, mm. proantosyanideja. Pycnogenol pitää yllä hiusverisuonten seinämien kimmoisuutta ja hyvää kuntoa sekä edistää ääreisverenkiertoa. Näin silmätkin saavat helpommin tarvitsemiaan ravintoaineita.